Nyhet

Scheen Jazzorkester på NRK

Fredag 11. juni sender NRK2 et program om Scheen Jazzorkester med konsertopptak av bestillingsverket «Logical Fallacies».

Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket «Logical Fallacies». Verket er komponert av Jon Øystein Rosland for de tretten musikerne i orkesteret.

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet, et området som har fostret mange av Norges fremste jazzmusikere. I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som blant annet innebærer at orkesteret har status som Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: Eurytmi og avant garde på Nesodden

Juliana Venter lager kunstfest på sagnomsust odde, Ole Morten Vågan har fått seg oktett, Radio Tidsmaskinen skrur klokka frem og tilbake og vi har ETT spørsmål til Sondre Lerche i ukas Now's The Time.

Nyhet

Jazznytt18 på Deichman om musikkglede og rasisme

Høstsesongen av Jazznytt18 er i gang, og talkshowet arrangeres nå i den staselige Deichmansalen i Bjørvika, i det som er kåret til verdens beste bibliotek. Neste arrangement er førstkommende onsdag, 20. oktober, kl. 18.

Meld deg på vårt nyhetsbrev