Nyhet

Scheen Jazzorkester på NRK

Fredag 11. juni sender NRK2 et program om Scheen Jazzorkester med konsertopptak av bestillingsverket «Logical Fallacies».

Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket «Logical Fallacies». Verket er komponert av Jon Øystein Rosland for de tretten musikerne i orkesteret.

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet, et området som har fostret mange av Norges fremste jazzmusikere. I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som blant annet innebærer at orkesteret har status som Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble.

Fra forsiden

Jazzknappleik - TOU Scene, Stavanger, 16. juni 2021

Friimpro på samlebånd

Festivalkurator Nils Henrik Asheim bygger seg en lavmælt musikkmaskin på Jazzknappleiks første dag ved hjelp av automatiske pumper og Vestlands-baserte musikere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev