Nyhet

Scheen Jazzorkester på NRK

Fredag 11. juni sender NRK2 et program om Scheen Jazzorkester med konsertopptak av bestillingsverket «Logical Fallacies».

Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket «Logical Fallacies». Verket er komponert av Jon Øystein Rosland for de tretten musikerne i orkesteret.

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet, et området som har fostret mange av Norges fremste jazzmusikere. I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som blant annet innebærer at orkesteret har status som Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble.

Fra forsiden

Moldejazz - 19., 20. og 21. juli

Fra Bassorkesteret til Jassensemblet: Tre dager på Moldejazz

De første tre dagene på Moldejazz bød på musikalske opplevelser med stort generasjonsspenn, både på og foran scenen, fra Ytre Suløens tradjazz i kirka og mainstream på Storyville til Paal Nilssen-Loves frenetiske Circus-surrealisme, Ola Kvernbergs intrikate Steamdome og Ellen Andrea Wangs vanvittige bassorkester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev