Nyhet

Digital påskefestival fra Victoria

Nasjonal jazzscene Victoria i Oslo er publikumsstengt, men strømmer konserter hver kveld gjennom hele påsken. Det starter med Steinar Raknes & The Stillhouse Band fredag 26. mars, så følger Hedvig Mollestad Trio, Ellen Andrea Wang & Andreas Ulvo, Espen Berg Trio, New Dance, OJKOS, Jonas Cambien Trio, Red Kite, Klangen av Hoem og Torun Eriksen.

Selv om det har vært stengt for publikum, så har Nasjonal jazzscene gjennomført ukentlige konserter dette året. Hele serien med konsert-strømminger fra Victoria er nå samlet i en jazzfestival som slippes én og én utover påsken.

– Fra nyttår har vi strømmet en flott serie med konserter som til nå har vært eksklusive for de som logget seg på da de ble spilt. Nå gir vi igjen publikum sjansen til å oppleve dem. Hver dag slipper vi en ny konsert som blir liggende ute i en uke. Du kan se fine produksjoner med band som Hedvig Mollestad Trio, Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo, Red Kite Torun Eriksen med Spirit in the Dark og mange flere. Programmet er variert og omfangsrikt som jazz skal være, her finner du fritt og vilt, elegant og sobert, tøft og røveraktig, vakkert og vemodig, forteller daglig leder ved Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs.

En ny konsert blir lagt ut kl. 19.00 hver kveld i påsken og er tilgjengelig i en uke. En billett koster 100 kr eller man kan kjøpe festivalpass til alle konsertene for 500 kr.

Påskeprogrammet:
Fredag 26. mars // Steinar Raknes & The Stillhouse Band
Lørdag 27. mars // Hedvig Mollestad Trio
Søndag 28. mars // Ellen Andrea Wang & Andreas Ulvo
Mandag 29. mars // Espen Berg Trio
Tirsdag 30. mars // New Dance
Onsdag 31. mars // OJKOS spiller: Festkonsert!
Torsdag 01. april // Jonas Cambien Trio
Fredag 02. april // Red Kite
Lørdag 03. april // Klangen av Hoem
Søndag 04. april // Torun Eriksen med Spirit in the Dark

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev