Nyheter

Jazzintro-finalen utsatt igjen

Finalen i Jazzintro 2020 som skulle vært arrangert siste helgen i februar, er nå utsatt til april.

Finalen i Jazzintro 2020 er utsatt for fjerde gang som følge av smittevernrestriksjoner og arrangementsforbud. Ved å flytte finalen nok en gang håper Norsk jazzforum å få gjennomført finalen med publikum tilstede.

– Jazzintro er ikke kun en konkurranse, men også en visningsarena for unge talenter. Norsk jazzforum ønsker å legge det årlige festivalmøtet på samme dato slik at alle de fire bandene får spilt for landets festivalsjefer. Dette håper vi å få gjennomført ved å legge finalen til april, sier prosjektansvarlig i Norsk jazzforum, Aleksander Haugen. Han understreker at et digitalt arrangement vil være alternativet om det heller ikke denne gang lar seg gjøre med publikum.

Det er Kongle Trio, Damata, Hein Westgaard Trio og Front!Front som er de fire finalebandene. Bandet som kåres til Årets unge jazzmusikere, får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum, mentorprogram i samarbeid med Talent Norge og Gramo-stipendet på kr 150 000.

Fra forsiden

Nyheter

NTT: Frode og Helga spiller med falsk ener

Frode Haltli forklarer sin nye Avant Folk-plate, Helga Myhr finner titler i gamle ordbøker, Creo leter etter avklaringer om festivalsommeren og vi har både ny Ti Tette-spalte og en vinner av NTTs påskenøtter!

Meld deg på vårt nyhetsbrev