Nyheter

Ny jazzlinje på Voss Folkehøgskule

Fra før av har de en av landets eldste jazzklubber og en av Skandinavias fremste jazzfestivaler. Fra neste år av får de også egen jazzlinje.

Nå har det lenge vært god rekruttering til jazzen fra Voss, for det kommer mange bra jazzmusikere herfra. Ikke minst pga. Voss Jazzskule, musikklinjen på Voss VGS og Vossa Jazz. Men det sterke folkemusikk-miljøet her har også bidratt til at unge folk herfra har blitt tiltrukket av musikken. Med ny jazzlinje kan en også invitere folk fra andre steder til å studere jazz på Voss og forhåpentligvis bli smittet av noe av entusiasmen og det musikalske særpreget som er karakteristisk for mange av musikerne herfra.

«På Voss kan me tilby elevane fridom til kreativ utvikling, møte med store artistar, mykje læring og mykje speling! I eit kreativt fag må det jobbes kreativt, på Voss legg me opp til den undervisinga som elevane ønsker.»
Gaute Ullestad Moen, prosjektleiar.

Fra 1. februar er det åpent for søknader. Her finner du søknadslink og mer info.

(Bildet er fra Vossa Jazz, foto: Lars Finborud)

 

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev