Nyhet

Nattjazz med første programslipp

De seks første Nattjazz-artistene er klare: Jaga Jazzist, John Scofield Trio, Ghost-Note, Les Amazones d’Afrique, Stian Westerhus og Modal Afrique.

Nattjazz utvider med syv dager i 2021 og lager den lengste Nattjazz i festivalens historie, fra 21. mai til 5. juni. Et stort antall av artistene som var bekreftet til fjorårets utgave har takket ja til å delta i 2021, og utvidelsen til 16 dager gir plass til alle de 44 bandene som opprinnelig skulle stått på programmet i 2020, forteller festivalen i en pressemelding.

I første omgang legges det ut et begrenset antall billetter, med foreløpig 200 dagspass for salg hver dag under festivalen. Med de gjeldende begrensninger på kulturarrangement legges det opp til 2-3 konserter på de ulike dagene. Dersom det kommer lettelser på tiltakene er Nattjazz klare til å utvide publikumskapasiteten i løpet av våren.

Mer om programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Grete Skarpeid

Grete Skarpeid ga nettopp ut sitt andre album, «Beyond Other Stories», arrangert og produsert av Aruan Ortiz. Et filmteam har i fire år fulgt Skarpeid og hennes samarbeid med Aruan, og til høsten slippes dokumentarfilmen «Grete - and the Cuban pianist».

Nyhet

NTT: Juks og fanteri

Vi byr på faglig påfyll om ubehaget i strømmeøkonomien ved Anja Nylund Hagen og bedragerfenomenet i musikken ved Jo Fougner Skaansar, Ragnhild Fangel Jamtveit er klar med ny Pom Poko-skive, Kafé Hærverk har gitt ut en helsikkes omfangsrik samler, vi har fått leserbrev og mye mer i ukas Now's The Time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev