Nyhet

Nattjazz med første programslipp

De seks første Nattjazz-artistene er klare: Jaga Jazzist, John Scofield Trio, Ghost-Note, Les Amazones d’Afrique, Stian Westerhus og Modal Afrique.

Nattjazz utvider med syv dager i 2021 og lager den lengste Nattjazz i festivalens historie, fra 21. mai til 5. juni. Et stort antall av artistene som var bekreftet til fjorårets utgave har takket ja til å delta i 2021, og utvidelsen til 16 dager gir plass til alle de 44 bandene som opprinnelig skulle stått på programmet i 2020, forteller festivalen i en pressemelding.

I første omgang legges det ut et begrenset antall billetter, med foreløpig 200 dagspass for salg hver dag under festivalen. Med de gjeldende begrensninger på kulturarrangement legges det opp til 2-3 konserter på de ulike dagene. Dersom det kommer lettelser på tiltakene er Nattjazz klare til å utvide publikumskapasiteten i løpet av våren.

Mer om programmet her.

Fra forsiden

Moldejazz - 19., 20. og 21. juli

Fra Bassorkesteret til Jassensemblet: Tre dager på Moldejazz

De første tre dagene på Moldejazz bød på musikalske opplevelser med stort generasjonsspenn, både på og foran scenen, fra Ytre Suløens tradjazz i kirka og mainstream på Storyville til Paal Nilssen-Loves frenetiske Circus-surrealisme, Ola Kvernbergs intrikate Steamdome og Ellen Andrea Wangs vanvittige bassorkester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev