Nyhet

Kampenjazz planlegger digitalt

Konsertsesongen på Kampenjazz i Oslo er lagt, og klubben tilrettelegger for strømming om smittevernrestriksjonene fortsetter. Sesongen åpner med Wako med Oslo Strings 24. januar på Cafeteatret.

Kampenjazz har et fint program å by på denne våren med blant annet Bansal/Shrestha Duo, Ayumi Tanaka Trio og Jonas Cambien Trio. I mars inviterer de til «Piano Forum» med Anja Lauvdal, Jonas Cambien, Ayumi Tanaka, Johan Lindvall og Christian Wallumrød.
– Som vanlig har vi et program med det fremste av den nye norske jazzen og de mest kreative og nyskapende musikere du kan se på noen scene, forteller styreleder og bookingansvarlig, Jon K. Johnsen.

Tilrettelegger for strømming
Kampenjazz holder til i Cafeteatret, som Nordic Black Theatre drifter, på Grønland i Oslo. Nordic Black Theatre har benyttet nedstengingen den siste tiden til å gjøre lokalet godt egnet til strømming av konserter i perioder der man ikke kan samle folk. Kampenjazz håper på publikum i salen, men om dette ikke lar seg gjøre er de forberedt på å gjennomføre konsertene digitalt.
– I den første perioden vil man få tilgang til konserter som strømmes uten å løse billett. Dersom det viser seg at mange konserter må strømmes og at Nordic Black Theatre og vi kan garantere dere stabil og høy kvalitet på lyd og bilde, vil vi innføre en betalingsordning, forteller Johnsen.

Oppdatert informasjon om konsertene, billettsalg og evt. strømming før hver konsert finnes på Kampenjazz’ facebookside. Mer info om konsertprogrammet her.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev