Nyhet

Vossa Jazz slipper åpningskonserten

Fliflet/Hamre står for åpningskonserten på Vossa Jazz 2021, og har med seg gjester som Arve Henriksen, Thea Hjelmeland og Linda Eide.

Vossa Jazz ønsker velkommen tilbake palmehelgen, 26. – 28. mars 2021.
– Me ser framover mot nytt år og gler oss til å ynskja velkomen til den 48. festivalen. I Palmehelga er me klare til å servera store musikalske opplevingar og me startar med ei festframsyning, forteller daglig leder Trude Storheim.

Påsken 2021 er det 30 år siden de to lekekameratene Gabriel Fliflet og Ole Hamre for første gang entret scenen sammen. Med en ustanselig oppdagerlyst og spilleglede har de strødd sine musikalske forundringspakker over land og strand. Vossa Jazz har vært svært viktig for duoen, med flere store, krevende og til tider nokså eventyrlige oppdrag: danske mestre har knelt i kjole og hvitt foran bilde av Sissel Kyrkjebø, statsminister Stoltenberg har delt scene med serbiske professorer og smørsangere, og militante nynorsk-sanger har dundra ut over idrettshallen i polka-takt. Fliflet/Hamre ønsker derfor at hovedfeiringen skal skje på Vossa Jazz, og de lover en feiende flott konsertforestilling med utsøkte gjester, der de skjeler til historiske hendelser med fokus på de som har funnet sted på Vossa Jazz.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Grete Skarpeid

Grete Skarpeid ga nettopp ut sitt andre album, «Beyond Other Stories», arrangert og produsert av Aruan Ortiz. Et filmteam har i fire år fulgt Skarpeid og hennes samarbeid med Aruan, og til høsten slippes dokumentarfilmen «Grete - and the Cuban pianist».

Nyhet

NTT: Juks og fanteri

Vi byr på faglig påfyll om ubehaget i strømmeøkonomien ved Anja Nylund Hagen og bedragerfenomenet i musikken ved Jo Fougner Skaansar, Ragnhild Fangel Jamtveit er klar med ny Pom Poko-skive, Kafé Hærverk har gitt ut en helsikkes omfangsrik samler, vi har fått leserbrev og mye mer i ukas Now's The Time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev