Nyhet

Maijazz i oktober

Det blir likevel Maijazz i Stavanger i 2020. Kjartan Fløgstad med band åpner festivalen mandag 5. oktober, og det fortsetter med et helnorsk program med blant annet Eple Trio, Svein Olav Herstad Trio og Arild Andersen Group.

Da muligheten åpnet seg for å arrangere konserter og festivaler med et begrenset publikum, bestemte Maijazz seg for å gjennomføre 2020-festivalen i oktober.
– Det opprinnelige programmet fra mai-festivalen er flyttet til mai 2021. Det vil det ikke bli gjort om på. Mye er ennå usikkert rundt Covid 19 og restriksjoner, så det blir en festival med et annet program og andre artister som blir presentert i oktober, forteller festivalsjef Hasse Andersen i en pressemelding.

Oktober-utgaven blir en festival med et sterkt helnorsk program. Kjartan Fløgstad med band åpner festivalen mandag 5. oktober på Spor:5, og Arild Andersen med sin nye supergruppe med Marius Neset, Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen, avslutter festivalen på samme sted søndag 11. oktober.

Fredag 9. og lørdag 10. oktober flytter festivalen til Sola Strand Hotel for å gjennomføre den årlige HøstJazz. Programmet her vil bli lansert så fort det er klart, forteller Andersen.
Norsk jazzforums lanseringsprogram Jazzintro 2020 vil også bli arrangert i løpet av festivalen i oktober.

Fra forsiden

Nyhet

Inderøy jazzforum er Årets jazzklubb 2020

Inderøy jazzforum i Trøndelag ble tirsdag kveld tildelt prisen Årets jazzklubb 2020. Klubben har med sitt høye kunstneriske program og sin solide lokale forankring, opparbeidet seg en helt spesiell status hos både et trofast publikum og hos entusiastiske musikere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev