Nyhet

Én kveld med Motvind

Motvind-festivalen i Oslo arrangeres i år over én kveld og med kun norsk program. Lørdag 4. juli står Moskus, Maja S.K. Ratkje & Lasse Marhaug samt Per Anders & Ingvill Marit Buen Garnås på scenen på Nasjonal jazzscene.

Motvind er en mangfoldig og inkluderende musikkfestival som tar sikte på å presentere et bredt spekter musikk av høy internasjonal kvalitet til en rimelig penge. Festivalen har blitt arrangert siden 2016 og beskriver seg selv som en pro-fred, pro-frihet og pro-kvalitetsmusikkfestival, og en motvekt til etisk tvilsom sponsing av norsk kulturliv.

Motvind 2020 skulle i utgangspunktet gå over tre dager med artister fra ti nasjonaliteter på programmet, men på grunn av koronasituasjonen er festivalen redusert til én dag. Det internasjonale programmet er flyttet til festivalen i 2021, så de norske bandene som blir å høre 4. juli er Moskus som spiller Svein Finnerud Trios Plastic Sun, Maja S.K. Ratkje & Lasse Marhaug samt Per Anders & Ingvill Marit Buen Garnås.

Mer om programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev