Nyheter

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Norsk jazzforum har fredag 15. mai sendt innspill til revidert nasjonalbudsjett for 2020.

I år blir det ingen fysiske høringer om revidert nasjonalbudsjett for komiteene på Stortinget, men skriftlige innspill hadde frist fredag 15. mai. Norsk jazzforum har sendt inn sitt innspill som kommenterer både kompensasjonsordningen for selvstendig næringsdrivende og frilansere samt kompensasjonsordningene for arrangører på kultur-, frivillighets- og idrettsfeltet.

– Vi ser at smittevernrestriksjonene har fått alvorlige konsekvenser for våre medlemmer, og svært mange faller helt eller delvis utenfor de ordningene som Regjeringen hittil har lansert. Ikke minst har vi stor bekymring for frilansmusikerne, den helt klart mest sårbare gruppen i musikklivets næringskjede, da vi opplever at kompensasjonsordningene som er opprettet ikke treffer denne yrkesgruppen, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Hele innspillet fra Norsk jazzforum kan du laste ned her (pdf).

Fra forsiden

Nyheter

Et varmt vennskap

Bjørn Johansens vakre ballade «Friends», tilegnet vennen Egil Kapstad, ble tittelen på albumet som ble spilt inn for 40 år siden. Bassist Bjørn Alterhaug skriver her om innspillingen, musikken og et varmt vennskap med Ole Jacob, Bjørn og Egil som alle ville ha fylt 80 år i 2020.

Nyheter

Konsertserie med Master Oogway

Fra august til desember skal Master Oogway spille én konsert i måneden på Kafé Hærverk i Oslo. Hver konsert byr på ny musikk og ny gjest, og først ut er trompetist Eivind Lønning 8. august.

Meld deg på vårt nyhetsbrev