Nyheter

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Norsk jazzforum har fredag 15. mai sendt innspill til revidert nasjonalbudsjett for 2020.

I år blir det ingen fysiske høringer om revidert nasjonalbudsjett for komiteene på Stortinget, men skriftlige innspill hadde frist fredag 15. mai. Norsk jazzforum har sendt inn sitt innspill som kommenterer både kompensasjonsordningen for selvstendig næringsdrivende og frilansere samt kompensasjonsordningene for arrangører på kultur-, frivillighets- og idrettsfeltet.

– Vi ser at smittevernrestriksjonene har fått alvorlige konsekvenser for våre medlemmer, og svært mange faller helt eller delvis utenfor de ordningene som Regjeringen hittil har lansert. Ikke minst har vi stor bekymring for frilansmusikerne, den helt klart mest sårbare gruppen i musikklivets næringskjede, da vi opplever at kompensasjonsordningene som er opprettet ikke treffer denne yrkesgruppen, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Hele innspillet fra Norsk jazzforum kan du laste ned her (pdf).

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev