Nyheter

Innspill til revidert nasjonalbudsjett 2020

Norsk jazzforum har fredag 15. mai sendt innspill til revidert nasjonalbudsjett for 2020.

I år blir det ingen fysiske høringer om revidert nasjonalbudsjett for komiteene på Stortinget, men skriftlige innspill hadde frist fredag 15. mai. Norsk jazzforum har sendt inn sitt innspill som kommenterer både kompensasjonsordningen for selvstendig næringsdrivende og frilansere samt kompensasjonsordningene for arrangører på kultur-, frivillighets- og idrettsfeltet.

– Vi ser at smittevernrestriksjonene har fått alvorlige konsekvenser for våre medlemmer, og svært mange faller helt eller delvis utenfor de ordningene som Regjeringen hittil har lansert. Ikke minst har vi stor bekymring for frilansmusikerne, den helt klart mest sårbare gruppen i musikklivets næringskjede, da vi opplever at kompensasjonsordningene som er opprettet ikke treffer denne yrkesgruppen, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Hele innspillet fra Norsk jazzforum kan du laste ned her (pdf).

Fra forsiden

Nyheter

Kjetil Mulelid Trio klar for Nordic Jazz Comets 2020

Det årlige showcase- og seminareventet Nordic Jazz Comets vil finne sted for 21. gang på We Jazz Festival i Helsinki den 2. desember 2020. Kjetil Mulelid Trio deltar sammen med fire andre nordiske band.

Nyheter

Nesodden jazzfestival i miniugave pinseaften

Spacemonkey med Arild Andersen som gjest står på programmet til Nesodden jazzfestivals miniutgave lørdag 30. mai. I pinsen neste år planlegger festivalen å returnere i fullversjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev