Nyhet

Røyken jazzforum åpner dørene

Søndag 10. mai spiller trioen Falkevik konsert i Sekkefabrikken kulturhus i Asker. Røyken jazzforum åpner opp for inntil 50 publikummere.

Røyken jazzforum ønsker å gi folk live musikk igjen og arrangerer for første gang på over to måneder konsert i Sekkefabrikken kulturhus. Falkevik var opprinnelig satt opp med konsert 10. mai, men den ble utsatt til høsten da koronarestriksjonene satte inn.  I forrige uke annonserte myndighetene at de fra 7. mai åpner opp igjen for små arrangementer.

– Det er blitt åpnet opp for konserter med inntil 50 personer, og vi i Røyken jazzforum hiver oss rundt og serverer dere live konsert allerede førstkommende søndag, sier en stolt leder av Røyken jazzforum, Rita Rohdin Nyhuus. Maksimalt antall billetter er 40 stk, og de legges ut for salg gjennom Sekkefabrikkens billettsalg.

Falkevik er en trio som forener moderne popmusikk med det kalde, nordiske jazzuttrykket og befinner seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz. I front finner vi pianist, låtskriver og vokalist Julie Falkevik Tungevåg, som utenom sin egen trio spiller med bl.a. Erlend Ropstad, Synne Sanden og Ine Hoem. Hun har med seg Ellen Brekken på bass (Hedvig Mollestad Trio og MAAR) og Marius Trøan Hansen på trommer. Falkevik slapp i oktober 2018 sitt debutalbum Louder than I’m Used To, og fikk strålende mottakelse med blant annet terningkast fem i Aftenposten og Dagsavisen.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: To horn i kjeften og ett cymbalslag, takk!

André Roligheten er konsertaktuell, Håkon Mjåset Johansen er dobbelt plateaktuell, vi leser kortprosa om en obskur duett, tenker på Jimmy Cobb og lytter til nye skiver og signaler fra Kulturdepartementet.

Nyhet

Jazzintro-startskudd på Moldejazz

Koronakrisen avlyste alle fire innledende runder av Jazzintro 2020, men nå legges det et nytt løp med konserter. Startskuddet går på Moldejazz i juli med finale i Oslo i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev