Nyhet

Jazzfest i Trondheim utsettes

Trondheim Jazzfestival melder i dag om at festivalen er utsatt. – Det er med tungt hjerte vi innser at Jazzfest i mai ikke lar seg gjennomføre som planlagt, sier festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk.

Jazzfest i Trondheim skulle arrangeres 6. – 10. mai, men som flere andre i disse dager ser de seg nødt til å utsette festivalen.

– Men vi er i dialog med artister, management og arenaer for å finne gode løsninger, sier festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk i en pressemelding.

Jan Garbarek Group er flyttet til 22. mars 2021. Kjøpte billetter videreføres og kan benyttes på den nye datoen. Festivalen jobber for å kunne gjennomføre de fleste av de øvrige konsertene på senere tidspunkt, forhåpentligvis siste helga i november. Billetter som er kjøpt til disse vil fortsatt gjelde, skriver Jazzfest.

– I påvente av videre avklaringer, ber vi om litt tålmodighet. Ingenting er viktigere enn folks liv og helse, og vi støtter oss på helsemyndighetenes tydelige føringer, sier Sandbakk.

Fra forsiden

Vossa Jazz 2024 - dag 3

Mowday! Mowday!

FESTIVAL: Ekstatisk, politisk og rørende verk fra underkjente Shannon Mowday toppet årets Vossa Jazz. Les Audun Vingers siste rapport fra festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev