Nyhet

Vossa Jazz 2020 er avlyst

Grunna utbrotet av korona-viruset og nye retningslinjer frå Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen i Voss herad, har Vossa Jazz måtta ta den tunge avgjerda å avlysa årets festival.

Både Vossa Jazz 3. – 5. april og Vossakveik 2. april er no avlyst.
– Me ynskjer å bidra til å avgrensa smitteutbrotet og vil prioritera omsynet til folk som er i risikogruppa, seier dagleg leiar Trude Storheim.

Vossa Jazz jobbar med å løysa utfordringar dette vil skapa for festivalen og dei involverte, og ber om forståing for at ikkje alle svar er klare per no, mellom anna spørsmål kring refundering av billettar. Informasjon vert lagt ut fortløpande på heimesida og i sosiale media.

– Det er ei tung avgjerd, men me må forhalda oss til styrande retningslinjer. Vossa Jazz er sjølvsagt oppteken av å bidra til avgrensa smitteutbrotet. Me kjem sterkt attende i 2021, seier Storheim.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Petter Wettre

Petter Wettre tok med seg saksofonen og flyttet til Paris kun et par uker for koronarestriksjonene satte inn. Nye samarbeid og musikalske møter må vente, nå er det blogging, øving, trening og generelt venting som fyller dagene.

Nyhet

Kongsberg Jazzfestival avlyser

Kongsberg Jazzfestival melder i dag at årets festival er avlyst. - Det er med tungt hjerte vi gjør dette, men styret har også et ansvar for å ta vare på festivalen, forvalte den godt og sikre dens fremtid. Vi kan ikke sette festivalen i en situasjon hvor vi med åpne øyne sender den inn i historiebøkene, sier styreleder Juel H. Rye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev