Nyhet

Nominasjoner til Spellemann

Nominasjonene til Spellemann 2019 er klare. Elephant9, Gard Nilssen Acoustic Unity, Maria Kannegaard og Mats Eilertsen Trio er jazznominerte.

Spellemann-nominasjonene ble offentliggjort fredag 7. februar. De nominerte i jazz-klassen er Elephant9 «Psychedelic Backfire I», Gard Nilssen Acoustic Unity «To Whom Who Buys A Record», Maria Kannegaard «Nådeslås» og Mats Eilertsen Trio «And Then Comes The Night».

I Åpen klasse er Deathprod «Occulting Disk», Ståle Storløkken «The Haze Of Sleeplessness», Erlend Apneseth Trio «Salika, Molika» og Susanna & the Brotherhood of Our Lady «Garden of Earthly Delights» nominerte.

I Folkemusikk/tradisjonsmusikk finner vi Morgonrode «Morgonrode»,  Moenje «Klarvær», Helga Myhr «Natten veller seg ut» og Hans Fredrik Jacobsen «Øre».

Spellemannprisen deles ut lørdag 28. mars 2020.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev