Nyheter

Ny vikarierende daglig leder i Vestnorsk jazzsenter

Elizabeth Bovoli er ansatt som daglig leder i Vestnorsk jazzsenter, med oppstart i februar. Hun vil vikariere for Nina Torske, som er ute i en lengre sykdomspermisjon.

Elizabeth Bovoli er 32 år og kommer fra stillingen som daglig leder i Design Region Bergen. Hun har utdanning innen markedsføring, økonomi og grafisk design, og har arbeidserfaring fra ulike kunst- og kulturinstitusjoner, herunder KODE. Det er ikke med lett hjerte hun forlater design-verdenen, men sier hun ikke kunne la sjansen gå fra seg når det åpnet seg en mulighet på jazzfeltet. Musikk generelt og jazz spesielt står hennes hjerte svært nær. Bovoli har de senere årene vært aktiv i styre og ledelse i Evans Jazz Club i Bergen.

Bovoli sier hun gleder seg til nye utfordringer, til å bli bedre kjent med aktørene på jazzfeltet både på Vestlandet og ellers i landet, og til å jobbe strategisk og politisk for å bidra til bedre forhold og utviklingsmuligheter for musikere og arrangører i vår region.

– Vi er svært glade for å ha fått Elizabeth med på laget, og vi føler oss absolutt trygge på at hun vil ivareta den daglige driften og håndtere de strategiske oppgavene senteret står overfor, i denne spennende regionreform-tiden, sier Vestnorsk jazzsenter i en pressemelding.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev