Nyhet

Megalodon Collective på norgesturné

Tirsdag 3. september åpner Megalodon Collective norgesturneen på Hamar. Til sammen ni klubber besøkes i løpet av september og november.

Like før sommeren slapp Megalodon Collective sitt tredje album, The Triumph, på Jazzland Recordings, og denne høsten legger septetten ut på slippturné. Megalodon Collective har siden Spellemannsnominasjonen for deres første album, Megalodon, og utnevnelsen Årets unge jazzmusikere 2016, vært toneangivende for den nye unge, norske jazzen. To trommeslagere og tre saksofonister åpner opp for «snål rytmikk og spennende klanger som virkelig kan spinne deg rundt». Juryen i Jazzintro beskrev bandet som en utrolig forfriskende blanding mellom fullt anarki og fin struktur, supertight og skranglete, massivt og lekent.

Turné:
03. september – Vinyl & Kaffe, Hamar
04. september – Jazz Evidence, Kongsberg
05. september – Lokal Bar, Trondheim
06. september – Nasjonal jazzscene, Oslo
19. november – Folque Café, Skien
20. november – Dølen Hotell, Evje
21. november – Kristiansand Kunsthall
22. november – Steenhuset, Arendal
23. november – Friscena, Gjøvik

Megalodon Collective – The triumph release tour!

YIIHA we are going on the road, playing our new record.Who will you bring?03. September Vinyl & Kaffe – Hamar04. September Kongsberg Jazz Evidence 05. September Lokal Bar – Scene – Klubb, Trondheim 06. September Nasjonal jazzscene, Oslo19. November Folque Café, Skien 20. November Dølen Hotel, Evje21. November Kristiansand Kunsthall22. November Steenhuset, Arendal 23. November Friscena, Gjøvik

Posted by Megalodon Collective on Wednesday, 14 August 2019

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev