Nyhet

Gamlebyen Jazzfestival over fire dager

I nydelige omgivelser i Gamlebyen i Fredrikstad arrangeres det jazzfestival over fire dager fra torsdag 25. april. Jan Inge Melsæter kvintett, Oslo Storband med Svante Thuresson, Swing`it Dixieband og Live Foyn Friis Quartet er blant de 23 gratiskonsertene.

Det er Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop som står bak festivalen som i år arrangeres for tredje gang. Arrangørene har fått med seg en rekke av serveringstedene i Gamlebyen, og sammen inviterer de publikum til å vandre fra konsert til konsert fra tidlig ettermiddag til sent på kvelden. Totalt arrangeres det 23 gratiskonserter, inkludert to barnearrangementer og paraden gjennom Gamlebyen lørdag. I Østre Fredrikstad kirke holdes det jazzmesse søndag ettermiddag.

Se hele programmet til Gamlebyen Jazzfestival her.

Et samarbeid med iSarpsborg, Visit Fredrikstad & Hvaler samt Østfold Fylkeskommune har muliggjort gratis reiser med tog, buss og 6 fergeavganger mellom Fredrikstad/Hvaler og Sarpsborg lørdag 27. april. Én av fergeavgangene med M.S. Skjærhalden lover live jazz om bord.

Fra forsiden

Nyhet

Moldejazz-åpning mandag

Mandag 15. juli åpner forfatter Edvard Hoem den 59. Moldejazzen. Årets Artist In Residence, trommeslager Gard Nilssen, spiller samme kveld den første av sine åtte konserter.

Nyhet

NNJFs 50-årsjubileum og KKs jazz-anmelderi

Klassekampens musikkanmelder var på plass i Harstad, men dekket ikke Nordnorsk Jazzforums 50-årsjubileum. Underlig at ikke Klassekampen dekker denne viktige begivenheten i nordnorsk kultur, skriver musiker Bjørn Alterhaug i dette innlegget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev