Nyhet

Gamlebyen Jazzfestival over fire dager

I nydelige omgivelser i Gamlebyen i Fredrikstad arrangeres det jazzfestival over fire dager fra torsdag 25. april. Jan Inge Melsæter kvintett, Oslo Storband med Svante Thuresson, Swing`it Dixieband og Live Foyn Friis Quartet er blant de 23 gratiskonsertene.

Det er Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop som står bak festivalen som i år arrangeres for tredje gang. Arrangørene har fått med seg en rekke av serveringstedene i Gamlebyen, og sammen inviterer de publikum til å vandre fra konsert til konsert fra tidlig ettermiddag til sent på kvelden. Totalt arrangeres det 23 gratiskonserter, inkludert to barnearrangementer og paraden gjennom Gamlebyen lørdag. I Østre Fredrikstad kirke holdes det jazzmesse søndag ettermiddag.

Se hele programmet til Gamlebyen Jazzfestival her.

Et samarbeid med iSarpsborg, Visit Fredrikstad & Hvaler samt Østfold Fylkeskommune har muliggjort gratis reiser med tog, buss og 6 fergeavganger mellom Fredrikstad/Hvaler og Sarpsborg lørdag 27. april. Én av fergeavgangene med M.S. Skjærhalden lover live jazz om bord.

Fra forsiden

Nyhet

Høringsinnspill til statsbudsjettet 2020

Denne uka er det komitéhøringer i Stortinget om regjeringens forslag til statsbudsjett for 2020. Norsk jazzforum leverte mandag 21. oktober høringsinnspill til familie- og kulturkomiteen og til utenriks- og forsvarskomiteen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev