Nyhet

Programslipp på Kikkans Hall

Moldejazz hedrer festivalgrunder «Kikkan» Sættem med å kalle Magic Mirror-teltet på Rådhusplassen for Kikkans Hall. På programmet i teltet står Jazzmeia Horn (bildet), Steinar Raknes & The Stillhouse Band, Hot Club de Norvège, Bech & Skeidsvoll New Orleans Band og Ytre Suløens Jass-Ensemble.

Moldejazz forteller i en pressemelding at de er glad for å kunne hedre festivalgrunder «Kikkan» Sættem med å kalle opp et spillested etter ham. Kikkans Hall er det nye navnet på det som tidligere het Magic Mirror-teltet på Rådhusplassen. Navneskiftet skjer etter en navnekonkurranse hvor Sølve Mikal Nerland trakk det lengste strået. Artistene som presenteres i Kikkans Hall er det nye stjerneskuddet på jazzhimmelen, Jazzmeia Horn, misundingen Steinar Raknes med sitt Stillhouse Band som inkluderer Unni Wilhelmsen, 40-årsjubilantene Hot Club de Norvège, de lokale favorittene Bech & Skeidsvoll New Orleans Band og bandet som har norgesrekord i Moldejazz-opptredener, Ytre Suløens Jass-Ensemble.

Mer om Moldejazz-programmet her.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev