Nyhet

Ballrogg til Chile

Ballrogg turnerer i Chile 7.-11. november. Trioen skal spille fem konserter på blant annet Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limache, i tillegg til konserter i Valdivia og Santiago.

Ballrogg har spilt nærmere 100 konserter over hele Europa, USA og Asia, og ga i 2017 ut sin fjerde utgivelse «Abaft The Beam» på det portugisiske plateselskapet Clean Feed. Trioen spilte en rekke konserter i Norge, Sverige og Portugal i 2017 og er nå i november invitert til Acéfalo Festival i Valparaiso, Chile. Der skal de samarbeide med blant andre den chilenske gitaristen Toto Alverez under Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limanche. Videre skal Ballrogg spille i regi av Universidad Austral de Chilei Valdivia, i tillegg til konsert og samarbeide med Edén Carrasco på konsertserien CiiMúd.Cá VOL 3 i Santiago.

Konsertdatoer:
7 nov Valdivia Espacio en Construccion
8 nov Valdivia Taller Escuela Artes Musicales y Sonoras UACh
9 nov Valparaíso Acéfalo Festival, Fundacion del Ocio
10 nov Limache Granja Aromatica Los Aromos
11 nov Santiago CiiMúd.Cá VOL 3

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev