Nyhet

Ballrogg til Chile

Ballrogg turnerer i Chile 7.-11. november. Trioen skal spille fem konserter på blant annet Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limache, i tillegg til konserter i Valdivia og Santiago.

Ballrogg har spilt nærmere 100 konserter over hele Europa, USA og Asia, og ga i 2017 ut sin fjerde utgivelse «Abaft The Beam» på det portugisiske plateselskapet Clean Feed. Trioen spilte en rekke konserter i Norge, Sverige og Portugal i 2017 og er nå i november invitert til Acéfalo Festival i Valparaiso, Chile. Der skal de samarbeide med blant andre den chilenske gitaristen Toto Alverez under Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limanche. Videre skal Ballrogg spille i regi av Universidad Austral de Chilei Valdivia, i tillegg til konsert og samarbeide med Edén Carrasco på konsertserien CiiMúd.Cá VOL 3 i Santiago.

Konsertdatoer:
7 nov Valdivia Espacio en Construccion
8 nov Valdivia Taller Escuela Artes Musicales y Sonoras UACh
9 nov Valparaíso Acéfalo Festival, Fundacion del Ocio
10 nov Limache Granja Aromatica Los Aromos
11 nov Santiago CiiMúd.Cá VOL 3

Fra forsiden

Nyhet

Moldejazz-åpning mandag

Mandag 15. juli åpner forfatter Edvard Hoem den 59. Moldejazzen. Årets Artist In Residence, trommeslager Gard Nilssen, spiller samme kveld den første av sine åtte konserter.

Nyhet

NNJFs 50-årsjubileum og KKs jazz-anmelderi

Klassekampens musikkanmelder var på plass i Harstad, men dekket ikke Nordnorsk Jazzforums 50-årsjubileum. Underlig at ikke Klassekampen dekker denne viktige begivenheten i nordnorsk kultur, skriver musiker Bjørn Alterhaug i dette innlegget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev