Nyhet

Ballrogg til Chile

Ballrogg turnerer i Chile 7.-11. november. Trioen skal spille fem konserter på blant annet Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limache, i tillegg til konserter i Valdivia og Santiago.

Ballrogg har spilt nærmere 100 konserter over hele Europa, USA og Asia, og ga i 2017 ut sin fjerde utgivelse «Abaft The Beam» på det portugisiske plateselskapet Clean Feed. Trioen spilte en rekke konserter i Norge, Sverige og Portugal i 2017 og er nå i november invitert til Acéfalo Festival i Valparaiso, Chile. Der skal de samarbeide med blant andre den chilenske gitaristen Toto Alverez under Acéfalo-festivalen i Valpariso og Limanche. Videre skal Ballrogg spille i regi av Universidad Austral de Chilei Valdivia, i tillegg til konsert og samarbeide med Edén Carrasco på konsertserien CiiMúd.Cá VOL 3 i Santiago.

Konsertdatoer:
7 nov Valdivia Espacio en Construccion
8 nov Valdivia Taller Escuela Artes Musicales y Sonoras UACh
9 nov Valparaíso Acéfalo Festival, Fundacion del Ocio
10 nov Limache Granja Aromatica Los Aromos
11 nov Santiago CiiMúd.Cá VOL 3

Fra forsiden

Nyhet

Seks norske band på London Jazz Festival

Hilde Marie Holsen, Tord Gustavsen Trio, Bugge Wesseltofts RYMDEN, Supersilent, Espen Eriksen Trio med Andy Sheppard og BounceAlarm! står på programmet til London Jazz Festival som arrangeres 16. - 25. november.

Nyhet

To AiR-konserter og amerikanske stjerner i Moldejazz-slipp

To av Moldejazz-konsertene til Artist In Residence, Gard Nilssen, legges ut for salg i dag: Bushman’s Revenge feat Anja Lauvdal & Per «Texas» Johansson og Acoustic Unity feat Ambrose Akinmusire. Marcus Miller, Joshua Redman og Henry Threadgill er også blant dagens programslipp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev