Nyhet

Kampenjazz åpner høstsesongen

Søndag 9. september åpner Kampenjazz i Oslo høstsesongen med trioen Rad/Seim/Myhr. Utover høsten presentere Kampenjazz blant annet Signe Emmeluth Spacemusic Ensemble, Natali A. Garner, Kjetil Jerve & Kristoffer Eikrem og Lilja.

Det er en trio med noen av Oslos mest profilerte musikere innenfor verdensmusikk og jazz som får åpne høstsesongen på Kampenjazz. Her får vi høre Javid Asfari på det persiske instrumentet santur, et instrument med røtter tilbake til Mesopotamia. Adrian Myhr kjenner vi fra hans samarbeid med Harpreet Bansal, med Jonas Cambien og fra ensembler som DaMaNa og Torg. Det er bare et halvt år siden Trygve Seim gjestet Kampenjazz, og søndag er han på plass igjen. Denne gangen blir det persiske inspirasjoner, ikke finske.
Konserten er én av tre i høst som Kampenjazz arrangerer i samarbeid med Samspill. Søndag 30. september presenterer de saksofonist Rolf-Erik sammen med multiinstrumentalist Kouame Sereba, og 25. november spiller gitarist Oddrun Lilja Jonsdottir med sitt prosjekt Lilja World Wide.

Kampenjazz holder hus i Cafeteatret, den tidligere metodistkirken i Hollendergata på Grønland i Oslo. Mer om Kampenjazz her.

Høstprogrammet Kampenjazz:
9/9: Rad – Seim – Myhr Trio
16/9: Duetrost
23/9: Per Oddvar Johansen Trio
30/9: Kouame Sereba & Rolf Erik Nystrøm
7/10: Signe Emmeluth Spacemusic Ensemble
14/10: Honorè/Aagre
21/10: Raknes: Stillhouse
28/10: Masåva
4/11: Kjetil Jerve – Kristoffer Eikrem
11/11: Natali A. Garner: Nåtiden
18/11: Ayumi, Marthe, Thomas
25/11: Lilja, Hjem til verden
2/12: Julekonsert

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzparagrafen lever!

Zakarias Meyer Øverli tolker Steve Grossman og JazzArkivets eksistens var truet etter at Stavangers jazzparagraf ble foreslått fjernet. La jazzlørdagen leve, sier nå vi!

Nyhet

Nattjazz-suksess og ny pengegave

Nattjazz melder om publikumssuksess på årets festival. En ny og sjenerøs gave fra Trond Mohn sikrer også overskudd i regnskapet, forteller festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev