Nyhet

DølaJazz med jubileums-vorspiel

DølaJazz feirer 40 år i 2018, og lørdag 8. september er det 40 dager til festivalstart. Dette markeres med stort festivalvorspiel i Lillehammer.

Lørdag starter DølaJazz full nedtellingen til jubileumsfestivalen med gratis jazzvorspiel i byen. Markeringen starter på Sigrid Undsetsplass kl. 12.00 med Bakka Street-Boyz, jazzende moter fra Fretex-butikken og ansiktsmaling for barna. Det blir taler fra tidligere jazz-generaler og presentasjon av årets festivalprogram. Jazzincubator, et arrangement av og for unge, står for regien.

SlåtteJazz i hagen
I år satser DølaJazz på hjemme-hos-konserter der målet er å gjøre jazz tilgjengelig også der folk bor. Under denne markeringen tilbyr festivalen gratiskonsert i Storgata 3 (utsiktstoppen) med SlåtteJazz kl. 15. SlåtteJazz består av fiolinist Helene Høye og jazzpianist Ole Sigvald Lunnan.
– En unik blanding mellom jazz og folkemusikk som vi er sikre på vil gi både en jazza og tradisjonsrik opplevelse, forteller DølaJazz. Festivalen ber folk ta med sitteunderlag om man ønsker å sitte i hagen, og oppfordrer publikum til å delta i paraden fra Sigrid Undsetsplass til Storgata 3.

DølaJazz arrangeres 18.-21. oktober. Mer om programmet her.

Fra forsiden

Punkt - fredag 6. september 2024

Rå gitar og magisk Arve

FESTIVAL: Kontrastene er store og levende denne fyldige kvelden på Punkt-festivalens andre dag.

Now's the time

NTT: Ellie Mäkeläs mikrotonale mylder

Remsa møter endelig Ellie Mäkelä, Now We've Got Members vender endelig tilbake, Frode Gjerstad har knallskiver ute og vi hører på Punkt-remikser og mimrer om den kalde krigen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev