Nyhet

Festivalåpning i Arendal

Canal Street i Arendal åpner onsdag 25. juli, og på årets festivalprogram står blant andre Inger Marie Gundersen, Ellen Andrea Wang, Bushman’s Revenge og Elephant9.

En av sommerens store festivalopplevelser på Sørlandet er Canal Street i Arendal. Festivalen presenterer som vanlig et bredt program med populærmusikk, jazz og familiekonserter, og de melder om meget godt billettsalg.
Canal Street åpner onsdag 25. juli med Street Parade & BarneStreet, og byr ellers på Tønes på Merdø, Sigvart Dagsland med kirkegårdskonsert, bokbad med Tore Renberg & Tønes, powerjazz med Bushmans Revenge, jam sessions med mer. Dagen etter blir det festkonsert med Kim Larsen & Violet Road, Simen Lyngroth, Real Ones, Marie Kristine Dale, Camilla Haug med band og gnistrende Elephant9 på hotellet. Fredag 27. juli beskriver Canal Street som «rockedag» med Clawfinger, 10cc, Janove, Adam Douglas og Underwing. Canal Street avsluttes lørdag med Pollenkonserten med 9 artister på tre scener. På Tyholmen Clarion Hotel blir det jazz i særklasse med Ellen Andrea Wang trio samt Arendals egne jazzstjerne, Inger Marie Gundersen, som skal ha lanseringskonsert for sitt femte album. Balladeformidler i særklasse, skrev anmelder Terje Mosnes i sin anmeldelse av albumet.

Mer om programmet på Canal Street her.

Fra forsiden

Dølajazz, Lillehammer Jazzfestival - 20. oktober 2018

Ung vilje

Dei unge viste vilje og seriøs speleglede medan sirkuset stod i vegen for superstjerna Garbarek på Dølajazzlaurdagen.

Nyhet

Høringsinnspill til statsbudsjettet 2019

Hvor ble det av musikken i budsjettet, spør daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr, på høring i Stortingets familie- og kulturkomité. Økning til musikkformål i Norsk kulturfond og til Musikkutstyrsordningen samt satsing på jazzensembler og fast finansiering av regionale jazzorkestre var blant Norsk jazzforums innspill.

Meld deg på vårt nyhetsbrev