Nyhet

Festivalåpning i Arendal

Canal Street i Arendal åpner onsdag 25. juli, og på årets festivalprogram står blant andre Inger Marie Gundersen, Ellen Andrea Wang, Bushman’s Revenge og Elephant9.

En av sommerens store festivalopplevelser på Sørlandet er Canal Street i Arendal. Festivalen presenterer som vanlig et bredt program med populærmusikk, jazz og familiekonserter, og de melder om meget godt billettsalg.
Canal Street åpner onsdag 25. juli med Street Parade & BarneStreet, og byr ellers på Tønes på Merdø, Sigvart Dagsland med kirkegårdskonsert, bokbad med Tore Renberg & Tønes, powerjazz med Bushmans Revenge, jam sessions med mer. Dagen etter blir det festkonsert med Kim Larsen & Violet Road, Simen Lyngroth, Real Ones, Marie Kristine Dale, Camilla Haug med band og gnistrende Elephant9 på hotellet. Fredag 27. juli beskriver Canal Street som «rockedag» med Clawfinger, 10cc, Janove, Adam Douglas og Underwing. Canal Street avsluttes lørdag med Pollenkonserten med 9 artister på tre scener. På Tyholmen Clarion Hotel blir det jazz i særklasse med Ellen Andrea Wang trio samt Arendals egne jazzstjerne, Inger Marie Gundersen, som skal ha lanseringskonsert for sitt femte album. Balladeformidler i særklasse, skrev anmelder Terje Mosnes i sin anmeldelse av albumet.

Mer om programmet på Canal Street her.

Fra forsiden

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Mandaljazz 10-årsjubileum - Cosmopolite 12. april 2024

Mandalitter og kosmopolitter

KONSERT: Frijazz, soul og kunstfreaks kler også de store norske scenene, som da Mandaljazz og Andreas Røysums bande med hell inntok Cosmopolite.

Meld deg på vårt nyhetsbrev