Nyhet

Se jubileumskonserter direkte på nett

Nasjonal jazzscene strømmer to konserter fra jubileumsuka direkte på nett. Se drømmelaget Joshua Redman, Bugge Wesseltoft, Arild Andersen og Per Oddvar Johansen mandag 23. april fra kl 20:00. Fredag 27. april strømmes Skadedyr-konserten.

Nasjonal jazzscene feirer denne uken 10 år på Victoria og til å sparke igang festen har de satt på scenen et drømmelag. Joshua Redman, Bugge Wesseltoft, Arild Andersen og Per Oddvar Johansen er fire giganter på sine instrumenter som her både får bryne og kose seg sammen.
Men selv om du er sitter på Tolga eller i Tokyo, så kan du få med deg kvelden, direktesendt på YouTube! I din stue kl. 20.00, hører du dette lille miraklet, så sett av halvannen time til godt selskap!

Fredag kan du se konserten med Skadedyr.

Fra forsiden

Nyhet

Storbandprisen 2019 til Gunnar Gustavsen

Bandleder, arrangør og trombonist Gunnar Gustavsen i Hammerfest Storband ble lørdag 12. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2019. Gustavsen er en ildsjel som i en årrekke har arbeidet aktivt for jazzmiljøet både i Hammerfest og i hele Finnmark, og hans innsats har hatt enorm betydning for det lokale jazz- og musikklivet, sier Norsk jazzforum i sin begrunnelse for prisen.

Nyhet

NTT nummer femti!!!

Vi oppsummerer de første 49 utgavene av Now’s The Time, Jon K. Johnsen deler eksklusive nyheter fra vårprogrammet til Kampenjazz, vi snakker med Petter Eldh og grafser i plateposen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev