Nyhet

Se jubileumskonserter direkte på nett

Nasjonal jazzscene strømmer to konserter fra jubileumsuka direkte på nett. Se drømmelaget Joshua Redman, Bugge Wesseltoft, Arild Andersen og Per Oddvar Johansen mandag 23. april fra kl 20:00. Fredag 27. april strømmes Skadedyr-konserten.

Nasjonal jazzscene feirer denne uken 10 år på Victoria og til å sparke igang festen har de satt på scenen et drømmelag. Joshua Redman, Bugge Wesseltoft, Arild Andersen og Per Oddvar Johansen er fire giganter på sine instrumenter som her både får bryne og kose seg sammen.
Men selv om du er sitter på Tolga eller i Tokyo, så kan du få med deg kvelden, direktesendt på YouTube! I din stue kl. 20.00, hører du dette lille miraklet, så sett av halvannen time til godt selskap!

Fredag kan du se konserten med Skadedyr.

Fra forsiden

Nyhet

Moldejazz-åpning mandag

Mandag 15. juli åpner forfatter Edvard Hoem den 59. Moldejazzen. Årets Artist In Residence, trommeslager Gard Nilssen, spiller samme kveld den første av sine åtte konserter.

Nyhet

NNJFs 50-årsjubileum og KKs jazz-anmelderi

Klassekampens musikkanmelder var på plass i Harstad, men dekket ikke Nordnorsk Jazzforums 50-årsjubileum. Underlig at ikke Klassekampen dekker denne viktige begivenheten i nordnorsk kultur, skriver musiker Bjørn Alterhaug i dette innlegget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev