Nyheter

Sommerkurs i storbandspill i august

Det blir internasjonal jazz i stort format når komponist og bandleder Kathrine Windfeld og trommeslager Lisbeth Diers møter Hans Mathisen, Shannon Mowday, Nilas Granseth og Karl Strømme på 2018-versjonen av Storbandsommerkurset.

Komponist og gitarist Hans Mathisen og det danske stjerneskuddet, komponist og pianist Kathrine Windfeld, kommer til årets Sommerkurs i storbandspill! Sammen med Shannon Mowday, Lisbeth Diers, Nilas Granseth og Karl Strømme, leder de sommerens vakreste storbandkurseventyr for om lag førti deltakere fra hele landet.

Storbandsommerkurset arrangeres mandag 6. til lørdag 11.august 2018, og påmeldingsfristen er satt til 1.mai.

Kurset passer for alle som har lyst til å bruke en varm sommeruke på å spille, spille og spille enda litt mer. Deltakerne fordeles på to storbandbesetninger som ledes av Hans Mathisen og Kathrine Windfeld, og påmeldingen er åpen for deltakere fra hele Norges land. Nedre aldersgrense 14 år.

 

  Shannon Mowday Foto KGJ-kvadratisk

Instrument- og gruppeundervisningen på årets storbandkurs vil bli godt ivaretatt av Lisbeth Diers (Dk) som får ansvar for undervisningen av alle komp-instrumenter. Shannon Mowday tar hånd om saksofon-timene.

Nilas Granseth_Foto Aleksander Myklebust-kvadratisk)  

Nilas Granseth underviser tromboner og grovmessing, mens Karl Strømme får ansvar for trompetundervisningen.

Storbandsommerkurs 2018 arrangeres av Hedmark & Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter med tilskudd fra Oppland og Hedmark fylker, Sparebank1 Hedmark, Musikkens studieforbund og Norsk jazzforum.

 

Les mer og meld deg på HER

Fra forsiden

Nyheter

I Like to Sleep er Årets unge jazzmusikere 2018

I Like to Sleep ble kåret til Årets unge jazzmusikere etter Jazzintro-finalen under Moldejazz onsdag 18. juli. Bandet får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum og Talent Norge samt Gramo-stipendet på 150 000 kroner.

Moldejazz, tirsdag 17. juli 2018

MaXx Tic Boom!

David Sanborn Acoustic og Donny McCaslin var de største navnene på Moldejazz-tirsdagen, men Allison Miller's Boom Tic Boom og Trondheim Jazzorkester & The MaXx skapte de sterkeste ekkoene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev