Nyhet

Jazzlinja på norgesturné

Andreklassingene ved jazzlinja på NTNU i Trondheim legger ut på norgesturné med start på Inderøy 10. mars. og avslutning under Vossa Jazz.

Epic Jazz Compilation er prosjektet til andreklassen ved jazzlinja i Trondheim som i mars skal ut på en omfattende norgesturné. Ensemblet presenterer hvert enkelt bandmedlem sitt egenkomponerte materiale skapt ut ifra musikernes forskjellige musikalske referanser og idéer, fra renspikket swingjazz til mer moderne jazz med friere rom og innslag av pop, elektronikk, hip hop og riffbaserte grooves.

De ti musikerne kommer fra Norge og Sverige og er i alderen 20 – 24 år:
Thea Ellingsen Grant, Gvarv i Telemark (vokal)
Malin Dahl Ødegård, Åndalsnes (vokal)
Øyvind Frøberg Mathisen, Oslo (trompet)
Erlend Vangen Kongtorp, Odda (saksofon)
Jonas Ehnroth, Stockholm (gitar)
Håvard Aufles, Kongsberg (piano / synth)
Philip Edwards Granly, Ski (piano)
Georgia Wartel Collins, Göteborg (kontrabass)
Alexander Riris, Stavanger (kontrabass)
Ingvald André Vassbø, Egersund (trommer)

Følg Epic Jazz Compilation på facebook og instagram.

Turnérute:
10. mars – Sund folkehøgskole, Inderøy Jazzforum
11. mars – Trøndertun Folkehøgskole, Orkanger
12. mars – Dokkhuset Scene, Trondheim
13. mars – Hamar teater, Hamar Jazzklubb
14. mars – Victoria Nasjonal Jazzscene, Oslo
18. mars – Vaktbua, Kristiansand
19. mars – Egersund Kulturhus
21. mars – Sirakompasset, Utsira
23. mars – Park – festsalen, Vossajazz – ungdomskonsert
23. mars – Voss kulturhus, Vossajazz – kunstutstillingsåpning
23. mars – Badnajazzparaden, Vossajazz

EPIC JAZZ COMPILATION TURNÉ 2018

Andreklasse på jazzlinja ved NTNU skal ut på turné!!!?EPIC JAZZ COMPILATION, mars 2018?10. mars – Inderøy Jazzforum11. mars – Trøndertun Folkehøgskole12. mars – Dokkhuset Scene, Trondheim13. mars – Hamar Jazzklubb14. mars – Victoria Nasjonal Jazzscene, Oslo15. mars – Rønningen Folkehøgskole18. mars – Vaktbua, Kristiansand19. mars – Egersund Kulturhus21. mars – Sirakompasset, Utsira23. mars – Vossajazz24. mars – VossajazzSee you there!!!!!

Posted by EPIC JAZZ Compilation on Sunday, 10 December 2017

Om jazzlinja ved NTNU, Trondheim
Jazzlinja i Trondheim ble etablert i 1979 og har i løpet av sine 39 år blitt en av Europas mest anerkjente musikerutdanninger. Jazzlinja kan blant sine i overkant av 200 tidligere studenter, skilte med navn som Erlend Skomsvoll, Frode Alnæs, Ola Kvernberg, Eirik Hegdal, Maria Kannegaard og mange andre som har hatt – og har – stor betydning i norsk musikkmiljø.

Fra forsiden

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Nyhet

Vossa Jazz utlyser to stillinger

Etter ett års permisjon fra stillingen som festivalsjef i Vossa Jazz, har Trude Storheim annonsert at hun går nye veier. Nå utlyser festivalen både sjefsjobben og en produsentstilling. Søknadsfrist er 12. mai.

Meld deg på vårt nyhetsbrev