Nyheter

Improfestivalen All Ears åpner torsdag 11. januar

Festivalåret starter som vanlig tidlig i januar med All Ears i Oslo. Fra torsdag 11. januar blir det fire dager med konserter med noen av de mest interessante musikerne fra den norske og internasjonale improscenen.

Åpningskonsert 11. januar finner sted i nyMusikks lokaler. Der blir det tre konserter med tre ulike konstellasjoner: Joëlle Léandre, BNSU og WeDoMagic. Det blir også en samtale rundt temaet «self sustainability».
På årets All Ears-program finner vi blant annet The End (Møster/Jernberg/Gustafsson/Hana/Saunier), Wave Behaviour, Ayumi Tanaka, Andrea Parkins og Yandsen/Kok/Mofjell/Sandtorv. Festivalen inviterer også til en konsert litt utenom det vanlige, en sovekonsert med den østerrikske duoen Denoise. Pakkeliste for konserten: liggeunderlag, sovepose og toalettsaker.

Ærlige og intime møter
All Ears er en musikerdrevet festival og arrangeres av musikerne Guro Skumsnes Moe og Christian Meaas Svendsen.

– Som alltid er det duket for brutalt ærlige og herlig intime møter med artister fra hele verden, sier Meaas Svendsen i en pressemelding.

Festivalen går over fire dager og arrangementene vil finne sted på Nasjonal jazzscene, SALT, Deichmanske Bibliotek, Ila Fysikalske og i nyMusikk sine lokaler. I tillegg til konserter blir det workshops og samtaler rundt musikk, bærekraft og fellesskap.

Jazzinorge.no vil dekke konserter torsdag og fredag. Følg med her for anmeldelser.

Mer info om festivalen, program, tider og billettkjøp på festivalens hjemmesider og på Facebook.

Fra forsiden

Dølajazz, Lillehammer Jazzfestival - 20. oktober 2018

Ung vilje

Dei unge viste vilje og seriøs speleglede medan sirkuset stod i vegen for superstjerna Garbarek på Dølajazzlaurdagen.

Nyheter

Høringsinnspill til statsbudsjettet 2019

Hvor ble det av musikken i budsjettet, spør daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr, på høring i Stortingets familie- og kulturkomité. Økning til musikkformål i Norsk kulturfond og til Musikkutstyrsordningen samt satsing på jazzensembler og fast finansiering av regionale jazzorkestre var blant Norsk jazzforums innspill.

Meld deg på vårt nyhetsbrev