Nyheter

Improfestivalen All Ears åpner torsdag 11. januar

Festivalåret starter som vanlig tidlig i januar med All Ears i Oslo. Fra torsdag 11. januar blir det fire dager med konserter med noen av de mest interessante musikerne fra den norske og internasjonale improscenen.

Åpningskonsert 11. januar finner sted i nyMusikks lokaler. Der blir det tre konserter med tre ulike konstellasjoner: Joëlle Léandre, BNSU og WeDoMagic. Det blir også en samtale rundt temaet «self sustainability».
På årets All Ears-program finner vi blant annet The End (Møster/Jernberg/Gustafsson/Hana/Saunier), Wave Behaviour, Ayumi Tanaka, Andrea Parkins og Yandsen/Kok/Mofjell/Sandtorv. Festivalen inviterer også til en konsert litt utenom det vanlige, en sovekonsert med den østerrikske duoen Denoise. Pakkeliste for konserten: liggeunderlag, sovepose og toalettsaker.

Ærlige og intime møter
All Ears er en musikerdrevet festival og arrangeres av musikerne Guro Skumsnes Moe og Christian Meaas Svendsen.

– Som alltid er det duket for brutalt ærlige og herlig intime møter med artister fra hele verden, sier Meaas Svendsen i en pressemelding.

Festivalen går over fire dager og arrangementene vil finne sted på Nasjonal jazzscene, SALT, Deichmanske Bibliotek, Ila Fysikalske og i nyMusikk sine lokaler. I tillegg til konserter blir det workshops og samtaler rundt musikk, bærekraft og fellesskap.

Jazzinorge.no vil dekke konserter torsdag og fredag. Følg med her for anmeldelser.

Mer info om festivalen, program, tider og billettkjøp på festivalens hjemmesider og på Facebook.

Fra forsiden

Nyheter

I Like to Sleep er Årets unge jazzmusikere 2018

I Like to Sleep ble kåret til Årets unge jazzmusikere etter Jazzintro-finalen under Moldejazz onsdag 18. juli. Bandet får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum og Talent Norge samt Gramo-stipendet på 150 000 kroner.

Moldejazz, tirsdag 17. juli 2018

MaXx Tic Boom!

David Sanborn Acoustic og Donny McCaslin var de største navnene på Moldejazz-tirsdagen, men Allison Miller's Boom Tic Boom og Trondheim Jazzorkester & The MaXx skapte de sterkeste ekkoene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev