Nyheter

Trygve Seim åpner konsertsesongen på Kampenjazz

Søndag 7. januar åpner konsertsesongen på Kampenjazz i Oslo med Trygve Seim Helsinki Songs. Utover vinteren og våren blir det konserter med blant annet Espen Berg trio og Hanna Paulsberg Concept samt tre konserter med residerende kapellmester Rob Waring.

Vårsesongen på Kampenjazz har mye fint å by på. Trygve Seim Heslinki Songs er først ut søndag 7. januar. Kvartetten Helsinki Songs, med Trygve Seim (saksofon), Kristjan Randalu (piano), Mats Eilertsen (bass) og Markku Ounaskari (trommer), leverer moderne kvartettjazz med en poetisk kjerne og et streif av melankoli, der de ulike bandmedlemmene får god plass til å brodere på Seims originallåter.
«….halvannen times eksellent melodibasert, moderne kvartettjazz med Seim-komposisjoner som råmateriale for lydhørt samspill og solide soli, og utstrålte en form for inspirert trivsel under musiseringen som lovte det beste for et videre bandliv.» skrev Jazzinorges anmelder Terje Mosnes da kvartetten spilte en av sine første konserter under Oslo Jazzfestival i 2015.
Konserten på Kampenjazz blir kvartettens siste konsert før de går i Rainbow Studio sammen med Manfred Eicher og Jan Erik Kongshaug og spiller inn sin første CD, som skal ut på ECM i løpet av 2018.

Residerende kapellmester
Vibrafonisten Rob Waring er kapellmester på Kampenjazz denne våren. Han vil gjøre tre konserter i februar og mars. Elin Rosseland (kapellmester i 2017) og Mats Eilertsen spiller med på den første konserten 11. februar. Den 25. februar har Waring med seg David Friedman, og 11. mars gitaristen Kenny Wessel.

Videre utover vinteren/våren presenterer Kampenjazz Nomzi Kumalo, Kristoffer Kompen Kvartett , Time is a blind guide, Avatar, Eyolf Dale Wolf Valley, Espen Berg Trio, Andersen & Svendsen, Hanna Paulsberg Concept med Magnus Broo, Electric Daisy, FriEnsemblet og Buliding Instrument.

Mer om Kampenjazz her.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev