Nyheter

Julejazz med tenorsax og orgel

I desember legger Ola Asdahl Rokkones og Terje Baugerød ut på lanseringsturné i forbindelse med utgivelsen av deres nye CD «I denne søte juletid». Turen går fra Skien i sør til Tromsø i nord, via Oslo og Trondheim, og deretter videre til Russland.

Musikken på «I denne søte juletid» består av nye og gamle julesanger i egne, og for publikum kanskje uventede, arrangementer. De to improviserende musikerne skaper et dempet landskap hvor folkemusikk og jazz møter velkjente og elskede julemelodier. Musikerne drar veksel på klangpotensialet i kirkerommet og det dynamiske spekteret man kan få av kombinasjonen orgel og saxofon. Albumet er spilt inn i Ris kirke i Oslo, hvor Terje Baugerød jobber som kantor.
Både Ola og Terje er musikere som jobber innenfor forskjellige musikalske sjangere – fra klassisk til jazz, pop og folkemusikk fra en rekke kulturer.

Turnérute:
6. desember kl. 19 – Skien Kirke
7. desember kl. 19 – Ris Kirke, Oslo
8. desember kl. 20 – Ishavskatedralen, Tromsø
9. desember kl. 20 – Vår Frue Kirke, Trondheim
5. januar 2018 – Moskva Katolske Katedral

Fra forsiden

Nyheter

Nordnorsk jazzstøtte

Nordnorsk Jazzsenter har tildelt kr 101.000,- i støtte til ulike prosjekter og turnéer innen jazzfeltet i Nord-Norge for første kvartal 2018.

Meld deg på vårt nyhetsbrev