Nyheter

Julejazz med tenorsax og orgel

I desember legger Ola Asdahl Rokkones og Terje Baugerød ut på lanseringsturné i forbindelse med utgivelsen av deres nye CD «I denne søte juletid». Turen går fra Skien i sør til Tromsø i nord, via Oslo og Trondheim, og deretter videre til Russland.

Musikken på «I denne søte juletid» består av nye og gamle julesanger i egne, og for publikum kanskje uventede, arrangementer. De to improviserende musikerne skaper et dempet landskap hvor folkemusikk og jazz møter velkjente og elskede julemelodier. Musikerne drar veksel på klangpotensialet i kirkerommet og det dynamiske spekteret man kan få av kombinasjonen orgel og saxofon. Albumet er spilt inn i Ris kirke i Oslo, hvor Terje Baugerød jobber som kantor.
Både Ola og Terje er musikere som jobber innenfor forskjellige musikalske sjangere – fra klassisk til jazz, pop og folkemusikk fra en rekke kulturer.

Turnérute:
6. desember kl. 19 – Skien Kirke
7. desember kl. 19 – Ris Kirke, Oslo
8. desember kl. 20 – Ishavskatedralen, Tromsø
9. desember kl. 20 – Vår Frue Kirke, Trondheim
5. januar 2018 – Moskva Katolske Katedral

Fra forsiden

Nyheter

Maria Schneider åpner Moldejazz 2018

Den amerikanske bandlederen, komponisten, arrangøren og dirigenten Maria Schneider er årets Artist In Residence, og mandag 16. juli vil hun sammen med Ensemble Denada stå for den offisielle åpningen av den 58. Molde International Jazz Festival.

Meld deg på vårt nyhetsbrev