Intervju

Jazznytt lanserer digitalutgave

Det skjer store endringer med Jazznytt i slutten av 2017. Magasinet vil for første gang være tilgjengelig i en digital utgave som kan leses på dataskjerm, telefon eller nettbrett. Det arbeides fortløpende med å digitalisere hele Jazznytt-arkivet, og i første omgang vil utgaver tilbake til 2014 være tilgjengelige på nett.

Den digitale versjonen av Jazznytt vil være fullt søkbar, og vise nøyaktig det samme som sidene i den trykte magasinutgaven.  Abonnenter av Jazznytt vil få gratis tilgang til den digitale utgaven av det kommende vinternummeret i en prøveperiode. Når abonnementsfaktura sendes ut i 2018 kan abonnenter velge om de ønsker kun digital utgave, kun papirutgaven eller begge deler. Mer om priser på de ulike løsningene her. For å registrere seg for den digitale versjonen går du til samarbeidspartner Exact Editions og registrerer deg med ditt abonnementsnummer.

Ønsker du å tegne et nytt abonnement, registrer deg i skjemaet her,  og velg abonnementsløsning.

Musikermedlemmer i Norsk jazzforum får Jazznytt i digital utgave gratis som medlemsfordel. Ønsker du som musikermedlem å fortsatt motta papirmagasinet i posten er også det mulig. Norsk jazzforum sender nærmere informasjon til alle musikermedlemmer. Lagsabonnenter vil også motta informasjon om endringene direkte.

 

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev