Nyheter

Sterk jazzhøst i Molde

Storyville Jazz Club i Molde åpner konsertsesongen med Transatlantic Express torsdag 21. september. Marius Neset Quintet, Kristin Asbjørnsen og Joshua Redman & Ola Kvernberg er blant andre høydepunkter i høst.

Storyville Jazz Club lover «funk- og grooveparty» når høstsesongen åpner med Transatlantic Express. Det er Staffan William-Olsson (gitar) og Palle Wagnberg (orgel) fra The Real Thing som tar med seg tre amerikanske musikere pluss saksofonist Petter Wettre til åpningskonserten.
Uka etter blir det barnejazz med Mandarinsaft, og senere på høsten spiller Zenos Mode, Marius Neset Quintet, Wako med Oslo Strings, Waldemar 4 og Wayne Brasel Group.

Jazzfest
Lørdag 28. oktober inviterer klubben til stor Jazzfest med tre konserter på Teatret Vårt. Miss Tati spiller soul, hip hop og RnB, med klare referanser til Lauryn Hill og Erykah Badu. Kristin Asbjørnsen og hennes ensemble spiller musikk som bærer avtrykk fra vestafrikansk og afroamerikansk musikk, nordisk jazz og kontemplativ kirkemusikk. Trioen Eldbjørg Raknes, Nils Olav Johansen og Kirsti Huke tar utgangspunkt i Raknes sine låter og idéer. Det kritikerroste live-albumet «Possibly in Time» kom ut i mars i fjor, og etter den tid har de kokt seg ned til trioen som blir å høre på Storyvilles Jazzfest.

Se hele programmet til Storyville her.

Fra forsiden

Nyheter

Fem dager med jazz i Sortland

Onsdag 20. september åpner Sortland Jazzfestival med Vesterålen Storband med Kåre Nymark, England Brooks og barnekonserter. John Pål Inderberg Trio og Ellen Andrea Wang Trio er blant andre som spiller på den fem dager lange festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev