Nyheter

Hanna Paulsberg Concept til Frankrike

Albumet Eastern Smiles har fått strålende mottagelse i franske medier, og denne høsten er Hanna Paulsberg Concept invitert til to av Frankrikes største jazzfestivaler.

Albumet «Eastern Smiles», som i mars 2016 ble Odin Records første nyutgivelse på over tjue år, ble lansert i Frankrike i januar i år, og har mottatt gode kritikker i franske medier. TV-kanalen Mezzo hadde albumet som et av månedens utvalgte i januar. Jazz Magazine ga albumet en topp anmeldelse (Revelation!), og Jazz News brukte en helside på utgivelsen. I begynnelsen av mars hadde radiokanalen TSF Jazz «Eastern Smiles» som dagens album.

Andreas Meland, ansvarlig for Odin Records i Grappa, sier lanseringen i Frankrike av Hanna Paulsberg Concept og «Eastern Smiles» har vært veldig vellykket.
– Vi har sammen med vår promokontakt der nede jobbet målrettet for å få presentert bandet så bredt som mulig i landet, forteller Meland.

I forbindelse med lanseringen gjorde kvartetten en konsert i Radio France som senere har blitt kringkastet, og på bakgrunn av denne konserten ble mange festivalarrangører gjort oppmerksom på Hanna Paulsberg Concept. I høst skal bandet tilbake og spille på to av Frankrikes største jazzfestivaler. Søndag 10. september spiller de på Jazz á la Villette i Paris. Hanna Paulsberg Concept spiller før Dianne Reeves i Grande hall de la Villette foran 2000 publikummere. Festivalen arrangeres av Filharmonien i Paris og Hanna Paulsberg Concept er i godt selskap. Blant andre artister som skal spille er Archie Shepp, Pharoah Sanders, Richard Bona og Gregory Porter. Den 19. oktober spiller de på festivalen Nancy Jazz Pulsations.

Hanna Paulsberg Concept består av Hanna Paulsberg (saksofon/komposisjon), Oscar Grönberg (piano), Trygve Waldemar Fiske (bass) og Hans Hulbækmo (trommer). Mer om bandet her.

Fra forsiden

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en todagers festival midt i august. Festivalen begynner i Stavanger og slutter i Bergen.

Nyheter

Festivalklare i Haugesund

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Meld deg på vårt nyhetsbrev