Nyheter

Jazzhøsten i Bergen

Kandace Springs (bildet) åpner konsertsesongen på Bergen Jazzforum fredag 1. september. De neste to dagene er det klart for barnas høydepunkt, Bajazzfestivalen.

Kandace Springs kommer rett til Bergen fra London, der hun har spilt for fulle hus på den legendariske jazzklubben Ronnie Scott’s tre kvelder på rad og bidratt med en strålende Mingus-tolkning på BBC Proms-festivalen i Royal Albert Hall.
– 27-åringen fra Nashville har gjort seg sterkt bemerket på den internasjonale jazzscenen det siste året, og er absolutt en artist som er verdt å få med seg når hun nå besøker Sardinen USF for første gang, sier Bergen Jazzforum i en pressemelding.

Videre utover høsten blir det konserter med blant andre Trondheim Voices, Trygve Seim, Jan Gunnar Hoff Trio og Batabrok. Se hele høstprogrammet til Bergen Jazzforum her.

Barnas festival
Lørdag 2. og søndag 3. september arrangeres Bajazzfestivalen 2017.  På årets utgave presenteres det et rikholdig program med kvalitetsmusikk for barn i alderen 0-10 år. Det er blant annet komponert et eget bestillingsverk; «HYSJ» av duoen Crab is Crap, i tillegg står Lekerommet med gjester og Meg og Kammeraten min på scenen, med noen av landets flotteste jazzmusikere i besetningen. Som avslutning på søndagen har Bajazz sikret seg byens egen soulstjerne, Miss Tati, som nylig slapp sitt kritikerroste album «Finally Tati».
Neste uke fortsetter vi årets Bajazz-sesong, og inviterer til konsert med Silja Sol med band på Oseana (lørdag 9.9) og to forestillinger USF Verftet (søndag 10.9).

Fra forsiden

Nyheter

Lizz Wright åpner Sildajazz 2018

Den amerikanske sangeren Lizz Wright står for åpningskonserten på Sildajazz i Haugesund 8. august. Gurls, Fieh og Cory Henry & The Funk Apostles er også bekreftet til årets festival.

Nyheter

Jazznytt18 på Vossa Jazz

Samtaleklubben Jazznytt18 er på Vossa Jazz med celebre gjester som Jan Erik Vold, Eirik Hegdal og Skadedyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev