Nyheter

Mini-jazzere fra hele verden blåser liv i Oslo

Denne uken strømmer de yngste jazztalentene til Oslo for den internasjonale musikkfestivalen Kids in Jazz.

I løpet av fire dager vil barn i alderen 8 til 16 år fra Sør-Amerika, Asia, og Europa spille på noen av Oslos mest prestisjefylte konsertscener. Kids in Jazz arrangeres for sjette gang av Improbasen, et ressurssenter for jazzinteresserte barn i Oslo.
Med musikkpedagog Odd André Elveland i spissen, har senteret siden 2012 utviklet unge jazztalenter med samarbeidspartnere over hele Europa, i Venezuela og i Japan. Gjennom hele året deltar barna på kurs i inn- og utland før de møtes på den årlige festivalen i Oslo.
Her kan man se og høre en smakebit fra fjorårets konserter:

Kids in Jazz 2017 starter med konsert på Sentralen lørdag 12. august klokken 19:00, og avsluttes på Caféteateret tirsdag 15. august klokken 18:00. Festivalens hovedkonsert er på Nasjonal Jazzscene søndag 13. august klokken seks. I tillegg spiller blant annet barna «pop-up»-konserter på Gardermoen og i foajeen på Operaen i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Se fullt program her, og følg med på facebook for løpende oppdateringer.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Country & Vosstern

Vi ser frem mot Vossa Jazz med Hanna Paulsberg og Ingrid Steinkopf, graver i en viss type roots-groove og lytter til Per Texas.

Meld deg på vårt nyhetsbrev