Nyheter

Klart for landets sørligste jazzfestival

Torsdag 29. juni åpner Mandaljazz med Torben Snekkestad og Kim Myhr i svømmehallen. Dele Sosomi, Trondheim Jazzorkester & Skrap, Pixel og Rohey (bildet) er blant andre band på årets program.

Med god programmering og en intim festivalfølelse, har Mandaljazz på få år klart å etablere seg som en av landets mest spennende jazzfestivaler. Mandaljazz arrangeres i år for fjerde gang, og festivalen setter et tydelig preg på den lille kystbyen lengst sør i landet.
På programmet til Mandaljazz 2017 finner vi Dele Sosimi & Nye Lindesnes Afrobeatensemble, Torben Snekkestad, Kim Myhr, Christian Wallumrød Ensemble, Pixel, Ola Kvernbergs Steamdome, Knut Riisnæs Kvartett, Rohey, Trondheim Jazz Orchestra & Skrap, Emile the duke, Stian Westerhus og Juno.

Åpning i svømmehallen
Åpningskonserten for årets Mandaljazz blir i svømmehallen.
– Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å oppleve en konsert under vann? Vi også! Derfor vil årets åpningskonsert være en todelt under/overvannskonsert i svømmehallen med Torben Snekkestad og Kim Myhr, forteller Mandaljazz i en pressemelding. Et badende publikum opplever først konsert med saksofonist Torben Snekkestad under vann, før det blir overvannskonsert med gitarist og komponist Kim Myhr.

Afrobeatlegende til Mandal
Den nigeriansk/britiske keyboardisten og komponisten Dele Sosimi kommer til Mandaljazz. På konserten får han med seg noen av Norges mest spennende, unge musikere som for anledningen har etablert Nye Lindesnes Afrobeat Ensemble. Dele Sosimi vil i tillegg til konserten holde en afrobeat-workshop ved UiA.

Fra forsiden

Nyheter

NTT: Spiller til fløyta går

Henriette Eilertsen solodebuterer på fløyte, Håvard Wiik anbefaler solopianofavoritter og Kafé Hærverks Vegard Heskestad er oppgitt over Kulturrådet.

I.P.A. – Victoria Nasjonal Jazzscene, 16. september 2021

Bandet som har alt

Kvintetten gjør deg iallfall grundig bortskjemt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev