Nyheter

KongsbergJazz med ungdomsrabatt

Kulturkort for ungdom i Buskerud relanseres høsten 2017, men allerede under årets Kongsberg Jazzfestival tilbys det ungdomsrabatt på utvalgte konserter.

på bildet over: Jaga Jazzist (pressefoto: Anthony P Huus)

Kongsberg Jazzfestival er valgt ut som pilotprosjekt når Buskerud fylkeskommune skal relansere Kulturkort for ungdom i løpet av høsten 2017. Kulturkortet skal gi ungdom i alderen 13 til 21 år bedre tilgang til kulturopplevelser ved å gi rabatt på et bredt utvalg av arrangementer.

På årets jazzfestival gis det rabatt til ungdom i alderen 13-18 år på konserten med Matoma, Nico & Vinz, Gabrielle, Tomine Harket & Unge Ferrari på Kirketorget fredag 7. juli. Her rigges det til et eget rusfritt område for de under 18 år i samarbeid med festivalens generalsponsor TechnipFMC. Ungdomsrabatten er et spleiselag mellom TechnipFMC, Buskerud fylkeskommune og festivalen. Ordinær pris på konserten er kr 750, mens aldersgruppen 13-18 år får billett til kr 450. TechnipFMC gir også ungdomsrabatt til konserten med Toto & The Waterboys på Kirketorget lørdag 8. juli.

Pilotprosjekt på jazzfestivalen
– Vi er veldig glade for å gjøre en pilot på kulturkortet på Kongsberg Jazzfestival, og vi håper nå at enda flere unge folk vil få med seg noe av det jazzfestivalen har å by på, sier Hilde Eriksen i Buskerud fylkeskommune.

I tillegg til konserten på Kirketorget gis det også en rabatt på 180 kr til aldersgruppen 18-21 år på konserten med Jaga Jazzist i Kongsberg Musikkteater. Denne konserten har 18-års aldersgrense.

– Vi er veldig glade for å få på plass et samarbeid med Buskerud fylkeskommune og Kulturkort for ungdom. Det er kun et begrenset antall rabatterte billetter ute, så vi anbefaler å være tidlig ute, sier Ragnhild Menes, presseansvarlig i festivalen.

Fra forsiden

Nyheter

Mangfoldige Smeltedigelen

Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana åpner onsdag 18. oktober med Flere farger, en flerkulturell forestilling med barn og unge fra skoler og flykningmottak. Camilla Susann Haug, Bendik Hofseth m/Helge Iberg og Behop er blant andre på årets festivalprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev