Nyheter

Musikalsk suksess på Nattjazz

Den 45. utgaven av Nattjazz ble en stor musikalsk suksess og sikrer et festivalbudsjett i balanse, forteller festivalen i en pressemelding.

Foto: Oddbjørn Steffensen/Nattjazz

Etter ti dager med festival på USF Verftet i Bergen viser oppsummeringen fra Nattjazz et billettsalg på 7000, noe som gir et publikumstall på 16 100, om man legger til grunn 2,3 konsertbesøk per solgte festivalpass. Årets festivalbudsjett går også i balanse, og med en sjenerøs pengegave fra Trond Mohn møter Nattjazz kommende år med styrket økonomi.

Miss Tati på hjemmebane fredag 2. juni. (foto: Oddbjørn Steffensen/Nattjazz)
Miss Tati på hjemmebane fredag 2. juni. (foto: Oddbjørn Steffensen/Nattjazz)

Musikalsk har festivalen vært en lang opptur, med en rekke urpremierer og artister som gjorde sine første konserter med nytt materiale og musikk i Bergen. I tillegg har jazzfestivalens unge talenter og lokale musikere levert solide opptredener på scenene.

– Det har vært godt besøk alle festivaldagene, med utsolgt hus på åpningsdagen. Det er også spesielt gledelig å se at det har vært fulle saler og god respons fra publikum og kritikere på jazzkonsertene og bestillingsverkene, sier pressesjef i Nattjazz, Roger Lygre Solvang.

Nattjazz 2018 arrangeres i perioden 25. mai – 2. juni.  

Fra forsiden

Nyheter

Ny musikk for vokalensemblet Oslo 14

KONSERT: Tirsdag urframfører Oslo 14 nye verker av Guro S. Moe og Andreas H. Backer i regi av konsertseriene Blow Out og Femme Brutal.

Nyheter

Ny musikk for vokalensemblet Oslo 14

KONSERT: Tirsdag urframfører Oslo 14 nye verker av Guro S. Moe og Andreas H. Backer i regi av konsertseriene Blow Out og Femme Brutal.

Meld deg på vårt nyhetsbrev