Nyheter

Statsministeren til jazz-fest for næringslivet

Åpningdagen 5. juli inviterer Kongsberg Jazzfestival til konferanse for næringslivet. Statsminister Erna Solberg og direktør for NHO, Kristin Skogen Lund, er blant deltagerne.

Under åpningsdagen på Kongsberg Jazzfestival transformeres byen til en jazzfest med parade, folkeliv og musikk, men også næringslivet får en plass under jazzen. I år blir næringslivsfesten anført av landets egen statsminister, Erna Solberg.

Bebop & Business er navnet på jazzens lekegrind for næringslivsfolk og politikere, og er et samarbeid mellom Kongsberg Næringsforum (KNF) og Kongsberg Jazzfestival.
– Bebop & Business viser at Kongsberg Jazzfestival tenker større. Dette er en del av samfunnsansvaret vi føler ved å bringe de viktige sakene til debatt og ettertanke akkompagnert av en by i feststemning. Kombinasjonen gir festen et løft, uten at det går utover festivalens kulturrolle i Kongsberg og Norge, sier festivalsjef Kai Gustavsen i en pressemelding.

Konferansen har fått temaet ”Heart – Soul and Money. Lar det seg forene?”. Programmet ledet av Erik Wold, og byr på samtaler, debatter og refleksjoner over årets tema – også sett i lys av FNs 17 bærekraftsmål.

Mer informasjon og påmelding her.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev