Nyheter

Maijazz-åpning

Maijazz åpner i Stavanger konserthus mandag 8. mai med saksofonist Bendik Hofseths IX-band. Brad Mehldau Trio, Yilian Canizares, Petter Wettre Kvartett, Torun Eriksen og Gurls (bildet) er blant andre navn på årets Maijazz-program.

Hanna Paulsberg preger forsiden på Maijazz sitt eget magasin, Note, i år. På Maijazz spiller saksofonisten med trioen Gurls (bildet) som består av bassist Ellen Andrea Wang og vokalist Rohey Taalah i tillegg til Paulsberg selv. De spiller på Spor 5 tirsdag 9. mai.
Andre Maijazz-klare band er Christian Meaas Svendsens Nakama, Torun Eriksen Band, Chris Potter Quartet, Anders Jormins Trees of Light, Pocket Corner, Electro Deluxe, Shobaleader One og gjenforeninger av norske Cutting Edge og Extended Noise.  Se hele programmet til Maijazz her.

Ved siden av det vanlige konsertprogrammet blir det blant annet Gulljazz på Stokka Sykehjem for festivalens eldste publikummere, og konsert på Stavanger Katedralskole med elever fra musikklinja.
I konsertserien «Tett på en helt» lar Maijazz unge musikere møte sine musikalske forbilder på scenen. Det blir musikalske møter mellom Still Point og helt Ståle Storløkken, Olav Andreas Abelgaard prosjekt og helt Lina Nyberg samt Very Early med sin helt Tore Johansen.

Fra forsiden

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en todagers festival midt i august. Festivalen begynner i Stavanger og slutter i Bergen.

Nyheter

Festivalklare i Haugesund

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Meld deg på vårt nyhetsbrev