Nyheter

Jubileumsuke

Den tradisjonsrike Oslo-klubben New Orleans Workshop Jazzclub feirer sitt 45-årsjubileum denne uka. Det gjøres sammen med to andre jubilanter, Magnolia Jazzband og Christiania 12.

på bildet over: Magnolia Jazzband

New Orleans Workshop så dagens lys i slutten av januar 1972, og ble raskt en hovedscene for musikere og band innen den tradisjonelle sjangeren. Senere samme året ble også Magnolia Jazzband etablert av trombonisten Gunnar Gotaas. Gjennom disse 45 årene har både klubben og Magnolia hatt stor gjensidig nytte og glede av hverandre, og onsdag 25. januar blir det 2×45-årsjubileum når Magnolia Jazzband står på scenen på Herr Nilsen i Oslo.

Lørdag 28. januar fortsetter feiringen på Stortorvets Gjæstgiveri. Da er det 25-årsjubilanten Christiania 12 som spiller smakebiter fra den genuine storbandjazzen fra slutten av 1920-årene og senere.

Mer informasjon om New Orleans Workshop Jazzclub her.

Fra forsiden

Nyheter

Mangfoldige Smeltedigelen

Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana åpner onsdag 18. oktober med Flere farger, en flerkulturell forestilling med barn og unge fra skoler og flykningmottak. Camilla Susann Haug, Bendik Hofseth m/Helge Iberg og Behop er blant andre på årets festivalprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev