Nyheter

Første slipp fra Jazzfest

Jazzfest slipper de første navnene fra festivalprogrammet 2017. Kirsti Huke (bildet), Sarah McKenzie, Ingrid Jensen og Al Di Meola er blant artistene som blir å høre i Trondheim i mai.

Kirsti Huke har verdenspremiere på bestillingsverket «Weaving» under Jazzfest 2017. På Dokkhuset 14. mai har hun med seg to trommeslagere, Erik Nylander og Wetle Holte, samt trompetist Gunnar Halle.
– Jeg har i mine 10 år som utøvende musiker jobbet med sjangeroverskridende musikk. Det vil komme til uttykk i “Weaving”. Jeg ønsker å forene elementer fra ulike sjangre fra akustisk til elektronisk, fra det lavmælte, lyriske og introverte til det mer ekstroverte og utrykksfulle, forteller Huke på Jazzfest.no.

Den prisbelønte kanadiske trompetisten Ingrid Jensen, saksofonist Chris Potter, gitarist Al Di Meola, den prisbelønte vokalisten Sarah McKenzie og legenden Lill Lindfors er også klare for Jazzfest i mai.

For sjuende år på rad skal de unge talentene på Jazzlinja NTNU presentere folkekjære pop- og rock-klassikere fra Trøndelag på en helt ny måte. Nå er det Ulf Risnes og Tre Små Kineseres musikk som skal “under hammeren”. Det skjer 13. mai i 2017, og det er Heidi Skjerve og Daniel Buner Formo som har fått det ærefulle oppdraget. Noen av trioens største hits skal arrangeres og framføres av NTNU Jazzensemble.

Fra forsiden

Nyheter

Nye slipp fra Maijazz

Nils Petter Molvær Group, Håkon Kornstad "Tenor Battle" og Gjermund Larsen Trio med Nordic er bekreftet til Maijazz 2018.

Meld deg på vårt nyhetsbrev