Nyheter

Bushman’s Revenge på USA-turné

Plateaktuelle Bushman’s Revenge starter sin slippturné tirsdag 6. september i Seattle.

Bushman’s Revenge slapp nettopp to nye album på Rune Grammofon, livealbumet «Bushman’s Fire» og studioalbumet «Jazz, fritt etter hukommelsen». Anmelderne er begeistret, og JazziNorges Arild R. Andersen kaller bandet gitartrio for vårt århundre og mener Bushman’s Revenge bare blir bedre med årene. Even Helte Hermansen (gitar), Rune Nergaard (bass) og Gard Nilssen (trommer) beveger seg denne gangen nærmere jazzen der de startet for tolv år siden.

Tirsdag 6. september starter USA-turneen i Seattle og går videre til sju andre amerikanske byer. Bodø og Skien står også på turneruta, og det blir to konserter i Oslo: 21. september på Nasjonal jazzscene og 26. november på John Dee. På Ad Lib Jazzklubb i Bodø har bandet med Kjetil Møster og David Wallumrød som begge er med på liveopptaket «Bushman’s Fire».

Slippturné:
06.09.- Royal Room, Seattle (US)
07.09.- Turn Turn Turn, Portland (US)
08.09.- Orchard House, Santa Rosa (US)
09.09.- Night Light, Oakland (US)
10.09.- All Star Lanes, Los Angeles (US)
21.09.- Nasjonal Jazzscene, Oslo (NO)
24.09.- Sonic Transmissions, Austin (US)
25.09.- FL!GHT Gallery, San Antonio (US)
26.09.- RBC, Dallas (US)
29.09.- Adlib/Nødutgang, Bodø (NO) *
02.10.- Lundetangen Pub, Skien (NO)
26.11.- John Dee, Oslo (NO) **
09.12.- State-X New Forms, Den Haag (NL)

*feat: Kjetil Møster & David Wallumrød
**feat: Morudes

Fra forsiden

Nyheter

Premiere for Nordnorsk Jazzensemble

Rykende ferske Nordnorsk Jazzensemble får premiere i Vadsø 31. januar med et nyskrevet verk av Jakop Janssønn med tekster av Pål Moddi Knutsen. Ensemblet fortsetter på turné til Nordlysfestivalen i Tromsø, til Sortland og Bodø Jazz Open.

Meld deg på vårt nyhetsbrev