Nyheter

Tord Gustavsen og Tore Brunborg i Domkirken

Oslo Jazzfestival inviterer vi til en intim seanse med Tord Gustavsen (bildet), Tore Brunborg og Oslo Domkor i Oslo Domkirke 18. august.

I 2014 spilte Tord Gustavsen for en fullsatt sal på Oslo Jazzfestivals åpningskonsert i Operaen. I år kommer han tilbake til festivalen i en intim seanse med Tore Brunborg og Oslo Domkor med dirigent Vivianne Sydnes i Domkirken. Musikken ble opprinnelig skrevet som et liturgisk bestillingsverk til Nidaros Domkor med tittelen «Åpen hjertes messe», men er omarbeidet og tilrettelagt i anledning konserten i Domkirken.

På Oslo Jazzfestival spiller Susanna med Jo Berger Myhre (bass, elektronikk), Andreas S. Løwe (keyboards), Helge Sten (gitar, elektronikk) og Fredrik Wallumrød (trommer/el-trommer, vokal).
På Oslo Jazzfestival spiller Susanna med Jo Berger Myhre (bass, elektronikk), Andreas S. Løwe (keyboards), Helge Sten (gitar, elektronikk) og Fredrik Wallumrød (trommer/el-trommer, vokal).

Også Susanna er bekreftet til årets Oslo Jazzfesival. Hun er aktuell med det nye albumet «Triangle» som har høstet høye terningkast og kritikerjubel fra både inn- og utland. Den 19. august spiller hun på Nasjonal jazzscene, Victoria.

For 30. gang inntar Magnolia Jazzband Domkirken under Oslo Jazzfestival. – Det er ekstra stas med en tradisjonsrik konsert som dette i vårt 30-årsjubileum, sier festivalen i en pressemelding. Som alltid inviterer Magnolia Jazzband med seg en gjestesolist til konserten, og i år falt valget på Majken Christiansen.

Fra forsiden

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM

Veien til en nasjonal jazzscene

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM: 8. juni 1997 ble Norsk jazzforum etablert ved sammenslåing av tre ulike jazzorganisasjoner. Gjennom sommeren publiserer vi flere intervjuer og saker for å markere 25 år som Norsk jazzforum, organisasjonen som samler hele det norske jazzfeltet. Terje Mosnes skriver her om den nye organisasjonens første tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev