Nyheter

All Ears for femtende gang

Når All Ears starter torsdag 14. januar er dette femtende gang improfestivalen arrangeres i Oslo. På årets program står blant andre den belgiske frijazzlegenden Fred Van Hove, støymester Otomo Yoshihide (bildet) og Frode Gjerstads TiPPLE trio.

Det er nå femtende år på rad All Ears – en stor festival for smal musikk, går av stabelen i Oslo by. Tilhengere av støy, improvisasjon og eksperimentell lyd får som vanlig starte året med ett, sannsynligvis flere, høylydte brak når uredde musikere og kunstnere møter et åpent publikum over fire dager, i Oslo Domkirke, på Kunstnernes Hus, Gamle Museet (ex Fabrikken, ex Astrup Fearnley), Cinemateket og Mir.

Festivalen fortsetter å skjemme bort sitt etterhvert svært så bortskjemte publikum i jubileumsåret 2016 og kan blant annet by på konserter med den belgiske frijazzlegenden Fred Van Hove, støymester Otomo Yoshihide (Japan), stjernelaget Far East Network (Otomo Yoshihide / Ryu Hankil / Yuen Chee Wai / Yan Jun) og norske Frode Gjerstads TiPPLE trio (med Kevin Norton og David Watson).

I tillegg til konserter blir det en samtale med Otomo Yoshihide, moderert av Lasse Marhaug, og filmvisning på Cinemateket.

Hele programmet kan du se på www.all-ears.no.
Event på Facebook

All Ears har en videoblog som kan følges her.

https://www.youtube.com/watch?v=OHP4Hl8fryc

All Ears er organisert av musikerne Paal Nilssen-Love og Guro Skumsnes Moe, og er støttet av Norsk kulturråd, Østnorsk jazzsenter, Oslo kommune, Norsk Jazzforum og Fond for utøvende kunstnere.

Fra forsiden

Nyheter

Moldejazz slipper jubileumsprogram

Artist in Recidence John Zorn samler 33 av verdens ledende impromusikere til to konserter, Ola Kvernberg presenterer ny Steamdome-musikk, Ellen Andrea Wang hyller Charlie Haden og John McLaughlin vender tilbake til den 60. utgaven av Moldejazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev