Nyheter

Blow Out! feirer konsert nr 100

Konsertserien Blow Out! arrangerer konsert nummer hundre, og tirsdag 15. desember blir det jubileum- og julefeiring på Café Mir i Oslo.

På bildet over: musiker og arrangør Ståle Liavik Solberg (foto: Kjetil Valstadsve)

Når Blow Out! arrangerer konsert nummer hundre skal det feires. – Dette må markeres og følgelig har vi lina opp et ekstra delikat koldtbord av musikalske lekkerbiskener denne kvelden. Og til etterrett serveres endog en herlig overraskelse – kanskje kommer nissen, forteller arrangørene i en pressemelding.
På Café Mir denne kvelden spiller NILSSEN-LOVE/STORESUND/JOHANSSON, LIAVIK SOLBERG/ZANUSSI/KJÆR og Holiday Spirits.
Mer info om programmet her.

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga. Konsertforeninga har holdt på i femten år, men har siden 2007 levd en nomadisk tilværelse som konsertarrangør ved flere ulike scener i hovedstaden. De står bak konsertseriene Death Jazz, Blow Out!, FemmeBrutal!, Blårollinger, Gutvik Ukentlig og Ladyfest i tillegg til flere andre konserter.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev