Nyheter

Blow Out fire dager til ende

Blow Out-festivalen åpner på Café Mir i Oslo onsdag 19. august. Det blir fire dager fullpakket med frijazz, improvisasjon og støy uten sidestykke.

I samarbeid med jazzmusikere i Oslo kan Konsertforeninga for sjette gang ønske velkommen til Blow Out-festival og fire dager til de ende med heidundranes konserter og topp stemning på Mir (og en matiné på Cappelens Forslag).

Festivalsjefene Ståle Liavik Solberg og Paal Nilssen-Love har satt sammen et program bestående av noen av de største heltene, personlige favoritter og fantastiske musikere som de to har oppdaget i løpet av sine utallige reisedøgn ute i den store jazzverden, men som kanskje enda ikke er så kjente i Norge. Kjennetegnet er uansett musikk av ypperste klasse, fremført av splitter nye konstellasjoner, folk som har spilt sammen en liten evighet og en håndfull modige soloutøvere.  Det blir et fullpakket program med frijazz, improvisasjon og støy uten sidestykke, på en av Oslos hyggeligste og mest intime scener.

Hele programmet finnes her.

pressemelding: Konsertforeninga

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev