Nyheter

Unge produsenter presenterer Moskus

Gjennom prosjektet «unge produsenter» får en gruppe unge opplæring som arrangører og produsenter. Under Moldejazz setter de opp konsert med Moskus (bildet).

Unge produsenter er et samerbeidsprosjekt mellom de regionale jazzsentrene og Moldejazz og arrangeres i år for andre gang. Gjennom helgesamlinger og profesjonell oppfølging har deltagerne fått i oppgave å jobbe fram en egen konsertproduksjon til Moldejazz.

De ulike deltakerne som alle er i alderen 18 – 25, har sammen kommet frem Moskus som årets konsertproduksjon. Trioen som har spilt en mengde klubb- og festivalkonserter i inn- og utland, har gitt ut to kritikerroste album. Moskus beskrives som uredde, instinktive og finurlige.
– De kombinerer et personlig uttrykk med ungdommelig og fordomsfri åpenhet, og med sin sterke tilstedeværelse gjennom musikken kan du glede deg til en unik konsertopplevelse, sier de unge pårodusentene.

Billetter i salg på festivalens hjemmeside.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev