Nyheter

Jazzfest med ny hovedsponsor

Jazzfest i Trondheim har inngått sponsoravtale med boligbyggelaget OBOS.

For første gang inngår OBOS en samarbeidsavtale med en publikumsfestival i Midt-Norge. I 2015 får Jazzfest hele 400 000 kroner fra Norges største boligbygger og boligforvalter, og alt går til å utvikle organisasjon og arrangement ytterligere til glede for publikum og byen.

– Det er en historisk bra avtale for Trondheim Jazzfestival, sier en fornøyd daglig leder, Ernst Wiggo Sandbakk.

– Vi ønsker å bidra til at Trondheim skal bli en bedre og attraktiv by å bo i, forteller Adm. dir. Hilmar Auran i OBOS Basale AS, som er et datterselskap av OBOS.

OBOS støtter flere arenaer innen kultur, sport og humanitært arbeid, både nasjonalt og internasjonalt. Konsernet har også som mål å støtte positive miljøtiltak i medlemmenes boområder, samt bidra til positive oppvekstvilkår for barn og unge.
– OBOS skal tilby våre 370 000 medlemmer noe ut over det å kjøpe bolig. I tillegg til fordeler for våre medlemmer og ansatte ønsker vi spesielt å gi de mange studentene i Trondheim tilgang til gode artister og arrangement. Vi mener Jazzfest blir en meget god partner for videre nettverksbygging.

– OBOS Basale har hatt et godt samarbeid med Jazzfest i noen år, og dette ønsker vi å videreutvikle gjennom avtalen med OBOS. Jazzfest har erfaring med å lage gode rammer for gode opplevelser, og representerer noe som vi er sikre på at OBOS-medlemmene vil bli fornøyd med, sier Hilmar Auran.

Trondheim Jazzfestivals daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk påpeker at Jazzfest og OBOS på mange måter har samme dagsorden. – Vi jobber med det samme: De driver byutvikling, vi driver kulturell byutvikling. Og begge er vi svært seriøse aktører.

Årets Jazzfest går av stabelen 7. – 10. mai.

pressemelding: Jazzfest
(På bildet over, fra venstre: Jazzfests styreleder Herbjørn Skjervold, adm. dir Hilmar Auran i OBOS Basale og Ernst Wiggo Sandbakk, daglig leder i Jazzfest.)

Fra forsiden

Nyheter

Premierer i kø på Kongsberg Jazzweekend

Håkon Kornstad og Oslo jazzensemble har premiere på verket Mid-Atlantic, Martin Horntveth har urframføring på sitt nye bestillingsverk og Arild Andersen har satt sammen et nytt band i anledning sin 75-årsdag under Kongsberg Jazzweekend i november.

Meld deg på vårt nyhetsbrev