Nyheter

Jazzvåren på Nesodden

Nesodden Jazzklubb sesongåpner lørdag 17. januar med Christian og Fredrik Wallumrød i duoen Brutter.

Nesodden jazzklubb sesongåpner på Galleri Vanntårnet med «pulsdrevet ambient elektronikk møter stor akustikk». Duoen Brutter er et nytt og spennende duokonsept fra brødrene Christian og Fredrik Wallumrød.

Marilyn-TRIO-Photo-by-Stephen-Freiheit_5057
Marilyn Mazur Trio (pressefoto: Stephen Freiheit)

I løpet av våren vil Nesodden Jazzklubb by på ti konserter innenfor et sjangermessig stort spenn – fra avantgard til revival i uttrykket. Under festivalen Vinterjazz holdes Nesodden jazzklubbs første kirkekonsert i Skoklefall kirke. Saksofonist Line Falkenberg utgjør en tredjedel av Krupka Trio, som gjestet Kongsberg jazzfestival i sommeren 2014, med jazztolkninger av salmer. En internasjonal størrelse som Marilyn Mazur gjester klubben i februar med sin nye trio, og ved påsketider serverer Hot Club de Norvège stringswing fra øverste hylle. Trommeslageren Chis Corsano, kjent fra bandet til Björk, spiller duokonsert med saksofonisten Mette Rasmussen i mai.

Hele programmet finner du her.

Nytt av året er muligheten til å kjøpe sesongkort, som for en gjennomsnittlig meget lav pris gir fri adgang til alle konserter. Dette gjøres i døra, eller på nett

Fra forsiden

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en todagers festival midt i august. Festivalen begynner i Stavanger og slutter i Bergen.

Nyheter

Festivalklare i Haugesund

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Meld deg på vårt nyhetsbrev