Nyheter

Karl Seglem på slippturné

Karl Seglem har nettopp sluppet sitt femtende soloalbum, Nye Songar, til rosende omtale. Nå er saksofonisten godt i gang med lanseringsturné i Tyskland.

Som tenorsaksofonist, bukkehornspiller og komponist har Karl Seglem laget sitt helt egne tonespråk i snart 25 år. Han nyeste album, Nye Songar, har fått kritikerne til å plukke fram superlativene. Albumet som ble sluppet i forrige uke, beskrives som vakkert, lyrisk og glimrende. I følge Dagsavisen er dette en glitrende oppfølger til NORSKjazz.no.

Også denne gangen har Seglem med seg Andreas Ulvo på piano, Sigurd Hole på bass og Jonas Howden Sjøvaag på trommer. Lanseringsturneen startet på Kampenjazz i Oslo søndag, og i går kveld åpnet de Tysklandsturneen i fantastiske Sendesaal Bremen. Etter en rekke konserter i Tyskland, går turen videre til Arendal og Bergen før Karl Seglem Quartet avslutter på Kings Place i London. (se hele turnélista under videoen)

 

Turnéliste
Søndag  20.10.13 (N) Oslo, Kampenjazz
Onsdag  23.10.13 (DE) Bremen, Sendesaal
Torsdag 24.10.13 (DE) Kassel Theaterstübchen
Lørdag 26.10.13 (DE) Munchen, Unterfahrt
Søndag 27.10.13 (DE) Schwäbisch Hall, Hospitalkirke
Onsdag 30.10. (DE) Zehdenick, Kloster
Torsdag  31.10.13 (DE) Berlin, Bflat
Fredag 1.11.13 (DE) Einbeck-Sülbeck, Beim Esel
Lørdag 2.11.13 (DE) Marburg, Kfz
Torsdag 16.11.13.(N) Bergen, Don Pippo
Fredag 29.11.13 (N) Arendal, Munkehaugen scene
Lørdag 30.11.13 (UK) London, Kings Place, The Base

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev