Nyheter

Barnestreet i Arendal

Canal Street tilbyr eget program for barna også i år. Guro von Germeten (bildet), Bare Barn Band, LidoLido, Good Time Charlie og barneparade er bare noe av det barna får oppleve under festivalen.

BarneStreet arrangeres for sjette gang og Canal Street lover pang og moro og litt mystikk for festivalens yngste publikummere. Det hele smeller i gang med en rytmisk parade, hvor de barna som ønsker å delta tar med egne rytmeinstrumenter og danser gjennom gatene sammen med BarebarnBand. Ved siden av BareBarnBand kan man på Kanalplassen oppleve Guro von Germeten og Good Time Charlie ” Nede på stasjonen”. I tillegg til alle konsertene inviterer BarneStreet til mange ulike leker og aktiviteter. Hele programmet finner du her.

Festival i festivalen
BarneStreet er blitt en hel egen festival inne i festivalen. Flere arrangementer hver dag, egen BarneStreet-base på Kanalplassen og egne t-skjorter markerer dette. En egen gruppe av barn og voksne jobber med planlegging og gjennomføring av arrangementene. BarneStreet har naturligvis egne konferansierer og artistkontakter.

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev